SEĆATE LI SE PINKIJA IZ RANA? Preminuo je u snu sa samo 19 godina, a njegova SMRT je MISTERIJA koja NIKAD nije razrešena! (VIDEO)
Mladi glumac preminuo je tokom služenja vojnog roka, Foto: prentscreen/youtube/Filmovi i Serije

BIO JE VELIKA NADA

SEĆATE LI SE PINKIJA IZ RANA? Preminuo je u snu sa samo 19 godina, a njegova SMRT je MISTERIJA koja NIKAD nije razrešena! (VIDEO)

Priča o dečaku koji je mogao da postane veliki glumac ostaje kao legenda

Objavljeno:

Dušan Pekić, koji je u filmu "Rane" odigrao lik Pinkija, jednog od dečaka čije je tmurno odrastanje u Beogradu kasnih devedesetih zabeležio reditelj Srđan Dragojević, preminuo je sa samo 19 godina.

Mnogi su mu predviđali veliku glumačku karijeru
Mnogi su mu predviđali veliku glumačku karijeru foto: Printscreen Youtube

Pekić je umro u Kraljevu, za vreme služenja vojnog roka. Uzrok smrti nigde nije zvanično saopšten, ali je navedeno da je preminuo u snu. Javnost je odmah posumnjala da je u pitanju predoziranje, prijatelji da je Pekić ugušen, a kako se čini, istina će ostati negde zakopana. Ali priča o dečaku koji je mogao da postane veliki glumac ostaje kao legenda.

Preminuo je sa samo 19 godina
Preminuo je sa samo 19 godina foto: Printscreen Youtube

Naime, Dušan Pekić je u "Rane" upao slučajno, pošto su ga iz producentske kuće uočili negde u Zemunu i pozvali na audiciju. Bio je "običan klinac" u jednom pogrešnom vremenu i u jednoj pogrešnoj zemlji. Gostovanje u Atini bilo je njegovo prvo putovanje u životu na koje je krenuo sa ekipom "Rana", a Švaba je kasnije pričao da su se zajedno prvi put napili, otišli na letovanje

Škola ga je nervirala, ali je bio čvrsto rešen da se upiše na Akademiju, "jer se tamo radi na sebi". Nažalost, to nije doživeo.

Bonus video Espreso intervju: Dana Vulin

(Espreso.co.rs/ 24sata.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.