NIKO NIJE ZNAO ŠTA ON NOSI U SEBI! Ispovest Bode Ninkovića o ĆERKI NAĐI: Supruga i ja smo se već navikli da je nema... (FOTO)
Glumac otkrio detalje iz privatnog života, Foto: Dragana Udovičić

uvek je nasmejan

NIKO NIJE ZNAO ŠTA ON NOSI U SEBI! Ispovest Bode Ninkovića o ĆERKI NAĐI: Supruga i ja smo se već navikli da je nema... (FOTO)

Glumac koji nas je čitavog života zasmejavao svojim genijalnim replikama, otvoreno priča o svojoj intimi

Objavljeno: 16:42h

Naš čuveni glumac Slobodan Boda Ninković, koji za sobom ima impresivnu karijeru, otkrio je u jednom intervjuu da mu je porodica uvek bila oslonac i vetar u leđa.

- Mislim da je porodica užasno bitna, a ja mogu da pričam iz vizure mog zanimanja, a moje zanimanje je posebno - započeo je Boda, a zanimljivo je da se Ninkovićeve ćerke nisu opredelile za glumu. Starija, Anja je završila produkciju, a mlađa Nađa je uspešna sportistkinja.

- Nađa je uspešna u odbojci, sada je u Brazilu, u Sao Paulu. Pre toga je bila pet godina u Cirihu. Ona je 85 odsto vremena odsutna od kuće. Moram da priznam da je jako mlada otišla, sa nepunih 20 godina. Imao sam jedan stav i pre toga. Smatram da je zdravije da se čovek što pre osamostali, koliko god da je to teže, čovek može brže da sazri i da se spremi za izazove koje život nosi. Koliko god da to lepo izgleda, profesionalni sport je naporan i privatni život je sveden na sekvence. To je jedino što joj fali, a mi smo se već navikli da je nema. Čujemo se i vidimo preko savremenih sredstava komunikacije, ali i odemo kod nje - rekao je, pa dodao:

foto: Dragan Kadić

- Starija je završila produkciju, sada je počela i da radi. Slovenci snimaju kod nas, pa ona radi na toj seriji. Ona ima sreću, jer je njen dečko završio glumu. Njih dvoje su perspektivni - ispričao je Boda jednom prilikom.

Bonus video

Danijel Korša: Ljubomoran sam suprug

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.