Marija Šerifović otkrila kako se sprema za predstojeći koncert: Odlučila se na VELIKU PROMENU
Marija Šerifović, Foto: Vladimir Sporčić

sprema se

Marija Šerifović otkrila kako se sprema za predstojeći koncert: Odlučila se na VELIKU PROMENU

Javno progovorila o onome na čemu uveliko radi

Objavljeno: 21:01h

Popularna pevačica Marija Šerifović rešila je da život promeni iz korena, pa je javno progovorila o onome na čemu uveliko radi.

Pred veliki koncert u Areni, koji će održati 24. maja, Marija je rešila i da se posveti svom izgledu. Pored toga što priprema repertoar, smišlja kako će izgledati koncert, ona je počela sa dijetom, ali i krenula na treninge.

- Uveliko se spremam, treniram svaki dan. Za scenu ne moram da vežbam jer je to mesto u kom odlično plivam. Svaki dan teretana, ustajem u devet, trčim pored Save, zdravo se hranim. Živim potpuno drugačijim životom, baš se spremam - rekla je pevačica za "Blic", a kao glavni razlog zbog kojeg se odlučila da promeni način života navela je spektakl koji priprema. Mnoge pevačice za velike koncerte spremaju raskošne stajlinge i presvlače se nekoliko puta, a interesovalo nas je da li ćemo Mariju videti u nekoj haljini u Areni.

- Jel se vi šalite sa mnom, šta me pitate to? Volim da nosim isključivo komforne stvari. Volim da živim jedan udoban život i nisam neko ko će se povodom bilo čega maltretirati kada je oblačenje u pitanju - rekla je Šerifovićeva.

Inače, Marija je uvek u pantalonama i košulji ili majici, a publika je imala priliku i da je vidi u suknji. Poslednji put je ponela kilt, a o tom njenom stajlingu se dosta pričalo.

Bonus video: NE KAČITE SE SA NJOM: Evo kako boksuje Nina Seničar!

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.