Posle ovog otkrića Milana Popovića totalno drugačije ćete gledati Severinu (FOTO)

Šta se tu dešava?

Posle ovog otkrića Milana Popovića totalno drugačije ćete gledati Severinu (FOTO)

Ova izjava bivšeg muža poznate pevačice mnoge je naterala da se zapitaju
Objavljeno:

Nedavno je Severinina sestra, Marijana, dala intervju u kome je iznela informaciju da joj je bivši pevačicin verenik, Milan Popović, nije dozvoljavao da viđa Sevinog sina, Aleksandra Popovića. Pravni zastupnici ex Sevinog supruga su se oglasili po ovom pitanju i rekli da te tvrdnje nisu istinite. Posle ovoga što je otkrila Sevina sestra i vi ćete mrzeti Milana Popovića!

- Milan Popović nikada nije zabranjivao Marijani Vućković da viđa maloletnog Aleksandra Popovića, te nisu tačne tvrdnje da joj Milan Popović nije dozvolio da maloletnom Aleksandru Popoviću 2014. godine uruči paketiće za pravoslavni i katolički Božić. Neistina je da joj nije odgovorio na poruku da maloletnom Aleksandru donese poklone za oba Božića - tvrde advokati suprotno od onoga što je istakla svastika kralja bakra.
- Marijana Vučković iznosi svoj pogrešan stav da su izjave Milana Popovića po novinama kontradiktorne, a neistinito navodi da je u jednoj tvrdio "da će imati drugo dete sa Severinom, a da u tom periodu od pet meseci, kada su se rastali, nije viđao dete". Neistinito je i da je Milan Popović izjavljivao "koliko je svojih para dao u ljubavnom zanosu" - tvrde advokati koji zastupaju Popovića, a vođeni izjavama Severinine sestre, koja je sve ove navode izrekla kako bi objasnila zbog čega je promenila mišljenje o nesuđenom zetu.
Story
Iz ovoga se da zaključiti da bivši supružnici opet na kvaran način, i uz pomoć drugih osoba, ratuju oko svoga sina. I to sve javno - preko medija. Umesto da su, baš zarad sina, to prestali da rade i dogovorili oko svega u četiri oka. Svakako je da imaju nesuglasice, ali ovo, pogotovo imajući u vidu da su oboje javne ličnosti, najblaže rečeno, nije lep primer... (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.