Jedna želi MILION DOLARA za svaku godinu braka, druga se PRAVDA ćerkama svog muža da im neće NIŠTA uzeti! Ovo su najskuplji PREDBRAČNI UGOVORI poznatih parova (FOTO)
Ana Nikolić, Bijonse, Severina Kojić, Kim Kardašijan i Suzana Mančić, Foto: Zorana Jevtić, Reuter, EPA, Aleksandar Jovanović Cile, Vladimir Sporčić

DOK NAS BOGATSTVO NE RASTAVI

Jedna želi MILION DOLARA za svaku godinu braka, druga se PRAVDA ćerkama svog muža da im neće NIŠTA uzeti! Ovo su najskuplji PREDBRAČNI UGOVORI poznatih parova (FOTO)

Ono što je javnosti zanimljivo jeste sadržaj predbračnih ugovora poznatih parova, a mi vam otkrivamo samo neke od njih

Objavljeno:

Predbračni ugovori postali su sasvim normalna pojava, naročito u svetu poznatih. Na taj način bračni drug koji je imućniji štiti svoju imovinu i bogatstvo, mada sadržaj istog zavisi upravo od osoba koje sklapaju brak.

Ono što je javnosti zanimljivo jeste sadržaj predbračnih ugovora poznatih parova, a mi vam otkrivamo samo neke od njih.

Evo koliko vrede brakovi poznatih:

Bijonse i Džej Zi

Džej Zi i Bijonse
Džej Zi i Bijonse foto: AP/ Evan Agostini

Njihov ugovor je ubedljivo "najteži". U njemu između ostalog stoji da pevačica dobija po pet miliona dolara za svako dete koje donese na svet, a u slučaju razvoda, dobija po milion dolara za svaku godinu braka.

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos
Suzana Mančić i Simeon Ocomokos foto: Story/Luka Šarac

Poznata voditeljka vodila se čuvenom poslovicom "Čist račun, duga ljubav". Suzana je otkrila da je potpisala predbračni ugovor sa svojim dugogodišnjim partnerom Simeonom. Na ovaj potez odlučila se kako bi ćerkama svog partnera stavila do znanja da od njihovog oca neće uzeti ništa.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić foto: Printscreen Instagram

Pre nego što su izgovorili sudbonosno da, pevači su "osigurali" svoju imovinu ugovorom po kojem Ana nema prava na Rastinu imovinu nakon što i zvanično više ne bude gospođa Đurić.

Severina Kojić i Igor Kojić

Igor Kojić i Severina Kojić
Igor Kojić i Severina Kojić foto: Instagram

Pre nego što je stala na ludi kamen sa Igorom Kojićem, pevačica nije podržavala parove koji su potpisivali predbračne ugovore. Stav je ipak promenila i rešila da "osigura" svoju imovinu. Ukoliko dođe do razvoda, Igor nema prava na Severinine nekretnine u Splitu i Zagrebu. Po ugovoru, Igor takođe ne sme da se meša u karijeru svoje poznate supruge.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Kim Kardašijan i Kanje Vest
Kim Kardašijan i Kanje Vest foto: Printscreen Instagram

Uprkos velikoj ljubavi koju oseća prema reperu, najpoznatija rijaliti zvezda na svetu želela je da "osigura" svoju imperiju. Ukoliko dođe do razvoda, Kim po ugovoru dobija po milion dolara narednih deset godina. Kanje takođe neće imati prava na nekretnine i novac koji je Kim zaradila od rijalitija i svoje modne linije.

Bonus video NAPRAVIO LOM: Spektakularan nastup Ace Pejovića na Kopaoniku!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.