KONAČNO! Udaje nam se PRIJA: Otkrila da će ove godine biti SVADBE sa Filipom, ali i još neke detalje!
Prija i Filip su u vezi već više od dve godine, Foto: Dragan Kadić

NEKA JE SA SREĆOM

KONAČNO! Udaje nam se PRIJA: Otkrila da će ove godine biti SVADBE sa Filipom, ali i još neke detalje!

Poslednjih godinu dana, ona i Filip uglavnom su posvećeni jedno drugom, kako na poslovnom tako i na privatnom planu

Objavljeno:

Otkako su pevačica Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip Živojinović otpočeli romansu 2015. godine, venčanje i zajednički život često su bili tema razgovora koji se nametao u javnosti.

Aleksandra je uvek odgovarala sa osmehom, naglašavajući da priželjkuje sve te lepe trenutke, ali da ima još vremena. Ipak, poslednjih godinu dana, ona i Filip uglavnom su posvećeni jedno drugom, kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Prija žarko želi da je Filip zaprosi
Prija žarko želi da je Filip zaprosi foto: Aleksandar Jovanovic Cile

- Na poslovnom polju sam dala sve od sebe i ostvarila ono o čemu sam sanjala. Mnogo radim, hvala Bogu i ne žalim se na posao. Odlučila sam da u ovoj godini malo usporim i posvetim se nekim drugim stvarima, na primer porodici. Zašto ne bih razmišljala o proširenju porodice i venčanju? Šta da čekam više? Ove godine to želim, a i Filip takođe - kaže pevačica.

Po pažnji koju njih dvoje privlače, biće to događaj godine. Mladi par ove lepe vesti najpre je saopštio članovima porodice.

- Nadam se da će u narednoj godini naša veza preći na viši nivo. Volela bih da se svadba uskoro desi i iščekujem trenutak da me Filip zaprosi. U vezi smo više od dve godine, divno se slažemo, funkcionišemo, živimo zajedno, pa što ne bismo i stupili u brak - rekla je Aleksandra kroz smeh.

Bonus video GDE JOJ SVE STANE? Evo šta sve Sandra Afrika pojede za doručak

(Espreso.co.rs/ Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.