Nazvala je SELJANČICOM, PROZIVALA u medijima, a sada su se SRELE: Evo kako su Karleuša i Prija reagovale jedna na drugu (VIDEO)
Aleksandra Prijović i Jelena Karleuša, Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

BLISKI SUSRET

Nazvala je SELJANČICOM, PROZIVALA u medijima, a sada su se SRELE: Evo kako su Karleuša i Prija reagovale jedna na drugu (VIDEO)

To je bio njihov prvi susret posle duže vremena

Objavljeno:

Pevačice koje su zaratile zbog Cece Ražnatović u petak se srele u avionu u kojem su sedele jedna do druge tokom leta za Beč.

Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović pre dva dana su se srele u avionu kojim su, sedeći jedna do druge, zajedno letele za Beč. To je bio njihov prvi susret posle duže vremena prilikom kojeg su se jedna drugoj učtivo javile.

Aleksandra je izjavila da nema nikakav problem sa svojom starijom koleginicom
Aleksandra je izjavila da nema nikakav problem sa svojom starijom koleginicom foto: Zorana Jevtić

Ovim je, po svoj prilici, stavljena tačka na njihov kratak, ali žestok sukob koji je nastao prošle godine, kada je JK poručila Breninoj snajki da je seljančica jer je obrisala njen komentar na Instagramu u kojem je vređala Cecu Ražnatović.

Prijovićka je, odmah po dolasku na aerodrom, od medija saznala da je očekuje bliski susret s Jelenom.

- Pozdraviću je, jer se ja uvek svima javim. Nemam problem ni sa kim, nisam tip osobe koji se svađa - rekla je Aleksandra.

Rečeno - učinjeno. Čim je ušla u avion, shvatila je da je njeno sedište odmah pored Jeleninog. Prema rečima našeg izvora, Prija se prva javila Jeleni, koja joj je takođe odgovorila pozdravom.

Karleuša se učtivo javila Priji
Karleuša se učtivo javila Priji foto: Dragana Udovičić

Karleuša je inače bila zatečena kada je pre ulaska u avion srela brojne novinarske ekipe koje su došle na aerodrom samo kako bi ispratili njen susret sa Aleksandrom.

- Vi ste došli zbog nas? U šoku sam. Šta da vam kažem, drago mi je što i Aleksandra koristi usluge avio-transporta kao i ja. Da sam znala da ćete doći, našminkala bih se - rekla je šaljivo JK.

Pogledajte kako je izgledao (ne)prijatan susret:

Bonus video OSVANUO VIDEO DARKA LAZIĆA SA JASNOM PORUKOM: Ani neće biti svejedno posle ovoga!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.