ONO KAD NISI ZADOVOLJAN SVOJIM IZGLEDOM PA POKUCAŠ NA VRATA ČIKA PLASTIČARA: One su javno priznale da su imale estetske zahvate! (FOTO)
Aleksandra Prijović, Andreana Čekić i Emina Jahović pre estetskih operacija, Foto: Printscreen

JAVNO SU PRIZNALE

ONO KAD NISI ZADOVOLJAN SVOJIM IZGLEDOM PA POKUCAŠ NA VRATA ČIKA PLASTIČARA: One su javno priznale da su imale estetske zahvate! (FOTO)

One se ne stide estetskih zahvata koje su imale

Objavljeno:

Malo koja slavna dama otvoreno govori o estetskim operacijama, ali postoje one koje ne kriju da su na sebi nešto korigovale.

Andreana Čekić

Ako pogledate fotografije Andreane Čekić pre nekoliko godina i sada, samo će vam se reći šta je folkerka na sebi sve korigovala. No, Andreana je priznala da je na sebi korigovala samo jednu stvar.

Nekad:

Andreana Čekić pre operacije nosa
Andreana Čekić pre operacije nosafoto: Printscreen Instagram

- Ceca mi je preporučila odličnog hirurga koji je radio korekciju nosa i Anastasiji. I zaista me je ona uputila na pravu adresu, jer sam zadovoljna i hirurgom i klinkom i ništa ne boli i super se osećam - rekla je tada Andreana za Pink.

Sad:

Plastičar je odradio dobar posao
Plastičar je odradio dobar posao foto: Printscreen Instagram

Emina Jahović

Iako se godinama spekulisalo da je uradila nekoliko plastičnih operacija, Emina je samo za jednu potvrdila da je tačno, a to je korekcija nosa.

Nekad:

Emina na početku svoje karijere
Emina na početku svoje karijerefoto: Printscreen Youtube

- Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još razvijale pa sam morala da sačekam. To sam učinila u 21. godini - napisala je ona na Tviteru.

Sad:

Emina sada
Emina sadafoto: Aleksandar Jovanović Cile

Dara Bubamara

Nekad:

Dara Bubamara na početku svoje karijere
Dara Bubamara na početku svoje karijerefoto: Printscreen Youtube

Poznati zvrk na estradi, Dara Bubamara nikada nije krila da je uvećala grudi. Jednom je za emisiju Ekskluziv to i priznala. Na pitanje voditeljke da reši "dilemu" ima li silikone, Radojka je rekla: "Popravila sam, jesam".

Sad:

Dara Bubamara sada
Dara Bubamara sadafoto: Damir Dervišagić

Tamara Đurić

Starleta je imala problem sa silikonima u zadnjici, pa je morala zbog intervencije da neko vreme provede na VMA.

Tamara Đurić je jedva preživela nakon komplikacija procesa ugrađivanja silikona u zadnjicu
Tamara Đurić je jedva preživela nakon komplikacija procesa ugrađivanja silikona u zadnjicufoto: Zorana Jevtić

- Dobila sam poziv da se slikam oskudno odevena za jedan italijanski časopis i ja sam htela da doradim zadnjicu po svaku cenu sad i odmah, ali... Ljudi ne mogu da shvate šta znači estetska hirurgija, to je nešto mnogo ozbiljno, a dok ti se ne desi ovakva stvar ti ne možeš da vidiš ozbiljnost situacije. Rizik je bio dva odsto, ali kad sve krene po zlu, rizik je 100 odsto - ispričala je tada Tamara.

Aleksandra Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović dugo nije želela da prizna da je išla pod nož. Međutim, ipak je odlučila da prizna da je operisala nos i to iz zdravstvenih razloga.

Nekad:

Aleksandra Prijović pre svih estetskih korekcija
Aleksandra Prijović pre svih estetskih korekcijafoto: Printscreen

- Moram vam priznati da sam imala vrlo veliki problem sa disanjem, tako da je bilo neminovno da dođe do operacije. Jedna nozdrva mi je bila potpuno zapušena i prosto sam morala da odem i rešim taj problem - rekla je Aleksandra i time potvrdila da je u novembru korigovala svoj nos i rešila zdravstveni problem sa devijacijom.

Sad:

Neprepoznatljiva
Neprepoznatljivafoto: Damir Dervišagić

Bonus video MIA BORISAVLJEVIĆ U 7. MESECU TRUDNOĆE, A NIJE SE NIMALO UGOJILA: Toliko dobro izgleda, a evo šta su glavni sastojci njene ishrane!

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.