UVELA IH U KUĆU PA IM ISPUNILA ŽELJU! Mališani slagali roditelje da idu da jedu, pa došli da čekaju Cecu! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

presrećni!

UVELA IH U KUĆU PA IM ISPUNILA ŽELJU! Mališani slagali roditelje da idu da jedu, pa došli da čekaju Cecu! (VIDEO)

Kada je Ceca čula da je mališani čekaju po ovom hladnom vremenu, poslala je obezbeđenje da ih uvedu unutra kako bi se ugrejali

Objavljeno:

Ceca Ražnatović i njena porodica proslavljaju krsnu slavu Sveti Nikola, a verni fanovi su pre svih stigli ispred kuće da sačekaju svoju miljenicu.

U pitanju su mališani Ivana (15), Mihajlo (13) i Vuk (8), koji su od 15 časova ispred pevačicine porodične kuće, čekajući da ona izađe i da joj predaju svoje skromne poklone.

SAMO ŠTO SE NISU POMIRILE! Ceca i Jeca zakopavaju ratne sekire? ZNA SE I KADA ĆE SE TO DESITI!

foto: Damir Dervišagić

Kada je Ceca čula da je mališani čekaju po ovom hladnom vremenu, poslala je obezbeđenje da ih uvedu unutra kako bi se ugrejali.

Potom ih je pozdravila, izgrlili su se, izljubili, predali su svoje poklone pevačici i otišli kući.

"Kada sam čula da su oni ispred, ja sam im obezbedila da budu bar u toplom dok ja ne izađem pred medije. Prosto nekad nisam u prilici da svima izađem u susret i da ispoštujem njihove želje ali zaista se trudim da to u 99 odsto bude tako", rekla je Ceca a onda kroz divan osmeh otkrila kako je protekao njihov susret.

"Izgrlili su me, izljubili i čestitali slavu. To su samo deca."

Međutim, ono što je najzanimljivije jeste da su deca rekla da su do Cecine kuće došli gradskim prevozom, a da im roditelji nisu bili kući. Kasnije su im rekli da su otišli napolje da jedu, iako su bili ispred Cecine kuće.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.