SAMO ŠTO SE NISU POMIRILE! Ceca i Jeca zakopavaju ratne sekire? ZNA SE I KADA ĆE SE TO DESITI!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

da li je moguće?

SAMO ŠTO SE NISU POMIRILE! Ceca i Jeca zakopavaju ratne sekire? ZNA SE I KADA ĆE SE TO DESITI!

Opuštena atmosfera i čašica doprineće da se obe opuste

Objavljeno:

Vidovnjak Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, bacao je karte nekoliko puta jer nije mogao da veruje šta vidi u njima!

Naime, Vita je u svom tarotu koji, kako tvrdi, uvek pogađa, jasno video da je pomirenje između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše neminovno! Vita za magazin VIP otkriva da je sve jasno kao dan i da će se sudbina poigrati sa pevačicama kada to budu najmanje očekivale.

foto: Dragan Kadić

- One su ljuti neprijatelji, ali ove karte nikada ne lažu! Kao što se Karleuša svađala sa Mirom Škorić, pa se pomirila, izgleda da će tako biti i sa Cecom - kaže Vita dok gleda u šarenu kartu i napominje da će do pomirenja doći uskoro.

SKANDAL SE NASTAVLJA! Anabela ga nazvala NARKOMANČINOM, a Vlada joj poručuje: Mi smo te vratili na SCENU, sramota!

- Ceca i Jeca će se posle Nove godine sasvim slučajno naći u zajedničkom društvu. Jasno se vidi da će to biti neka sedeljka, gde će svi biti prisni. Takva situacija je vrlo moguća , jer se kreću u krugu istih ljudi, a opuštena atmosfera i čašica doprineće da se obe opuste - uverava Vita dok iz kese vadi talismane.

foto: Damir Dervišagić

Tarot napominje da će Ceca i Karleuša osetiti neobjašnjivu potrebu da zakopaju ratne sekire, a da će zajednički prijatelji pogurati pomirenje.

- Definitivno će i Ceca i Jeca biti pod jakim emotivnim nabojem zbog dobrog društva u kojem će se naći. To će sigurno biti sudbonosan susret i one će odjednom doživeti katarzu - zaključio je Vitomir Tomić.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.