Opalio je pola estrade: Ovo su sve lepotice koje je osvojio Ćazim Osmani! Jedna ga ipak kulira! (FOTO)

Zavodnik zvezda

Opalio je pola estrade: Ovo su sve lepotice koje je osvojio Ćazim Osmani! Jedna ga ipak kulira! (FOTO)

Nema zvezde koju nije zaveo! Albanski biznismen kao da ima jasan standard kada su devojke u pitanju - izlazi iskuljučivo s pevačicama. A ove nedelje povezujemo ga ćerkom Goce Božinovske

Objavljeno: 10:42h

Sanja Maletić

Iako je folkerka Sanja Maletić već dve decenije u braku, Albanski biznismen je i na nju bacio oko. Naime, njih dvoje su uhvaćeni u strastvenoj prepirci putem interneta. Njih dvoje su mislili da će njihova veza ostati tajna, pa su u skladu sa tim smislili plan da zakažu ili da izmisle neki Sanjin nastup u Hrvatskoj, kako bi se videli. Pošto je saznao za ljubavnu prepisku, njen suprug Ljubiša je, posle žučne svađe, napustio zajednički dom.

Ceca

Pošto je video da može da prođe kod pevačica, biznismen je odlučio da zapuca na visoko, ali... Posle jednog Cecinog koncerta u Beču, Ćazim je sačekao Cecu u bekstejdžu kako bi se upoznao sa njom. Iako su njegovi apetiti sigurno bili veći, kako se pričalo od Cece je dobio samo osmehe i reči zahvalnosti na komplimente koji su joj upućeni.

Kako je Ceca bila sa Arkanom, a svi dobro znaju šta je on predstavljao, mišljenje je mnogih da Ćazim ima jako male šanse kod pevačica zbog svog porekla. Drugim rečima, od nje može da dobije samo kuliranje. I to večno!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.