Opalio je pola estrade: Ovo su sve lepotice koje je osvojio Ćazim Osmani! Jedna ga ipak kulira! (FOTO)

Zavodnik zvezda

Opalio je pola estrade: Ovo su sve lepotice koje je osvojio Ćazim Osmani! Jedna ga ipak kulira! (FOTO)

Nema zvezde koju nije zaveo! Albanski biznismen kao da ima jasan standard kada su devojke u pitanju - izlazi iskuljučivo s pevačicama. A ove nedelje povezujemo ga ćerkom Goce Božinovske

Objavljeno: 10:42h

Albanski biznismen Ćazim Osmani, poznatiji kao Feliks, ima jednu slabu tačku - pevačice. On, izgleda, ne može da bude sa ženom ako ona ne zna da peva, pa se stalno "lepi" za žene telentovane za pevanje. Iza sebe ima finu kolekciju bivših ljubavi sa estradne scene. Za sve ove dame se spekulisalo da su u nekom trenutku u nekoj varijanti bile sa Ćazimom, ali za to se ne može reči da je i zvanično potvrđeno.

Poslednje sedmica spekulisalo se da njegova nova ljubav ćerke Goce Božinovske.

Kakav hit: Ćazim švaler smuvao ćerku naše poznate pevačice? (FOTO)

Jelena Vučković.

Ćerka Goce Božinovske e pre nedelju dana uslikana sa Ćazimom u raspoloženom zagrljaju što je mnoge navelo da pomisle da je ona nova pevačica koja je osvojla njegovo srce. Par ništa nije potvrdio, pa nije iksljučeno da je u pitanju samo trač.

foto: preenscreen, instagram

Nataša Bekvalac

Tokom 2011. godine ljubavna afera Ćazima i novosadske lepotice je bila tema broj 1 svih medija. Ovaj par je viđen kako uživa na jahti u Hrvatskoj, a albanski biznismen ju je zasipao zlatnim nakitom i dijamantima. Tada su o Nati kružile loše priče i kritike zbog toga što se viđa sa Albancem, a čak ni njeni roditelji nisu razgovarali sa njom.

Ana Nikolić

I ova pevačica je bila u kratkoj vezi sa Osmanijem nakon čega je dobila batine od njegove bivše devojke Mande Popović. Ovaj slučaj se našao i na sudu, ali se sve brzo stišalo. Nedugo zatim, isplovile su na površinu poruke, koje je Nikolićeva slala Ćazimu, u kojima se navodi da ju je sramota što je spavala sa njim.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.