JE L' POSTOJI NEKI OBRED ISTERIVANJA ĐAVOLA IZ AMFILOHIJA?! Karleuša brutalno isprozivala vladiku zbog izjave o Srpkinjama!
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

Srpkinje veći zločinci od Hitlera i Musolonija

JE L' POSTOJI NEKI OBRED ISTERIVANJA ĐAVOLA IZ AMFILOHIJA?! Karleuša brutalno isprozivala vladiku zbog izjave o Srpkinjama!

Jelena je u svom dobro poznatom maniru, oštro odgovorila vladiki i osula oštru paljbu po njemu

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša deklariše se kao ateista i važi za velikog kritičara vlasti i uopšte celokupnog društva, pa ne čudi njena reakcija na nedavnu izjavu mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija da su Srpkinje abortusima pobile više dece od Hitlera i Musolinija zajedno.

DA LI SI TI ČOVEČE REALAN? Amfilohije je uvredio Srpkinje, a NIKOLA ROKVIĆ će ih još ŽEŠĆOM izjavom tek razbesneti! (ANKETA)

"Srpkinje su postale majke čedomorke. One u svojim utrobama pobiju za jednu godinu više dece nego što su pobili Musolini i Hitler i Broz i ovi koji su ovde na Kosovu i Metohiji. A hoćete da kao narod imamo blagoslov Božji", reči su Amfilohija, koje su u poslednjih nekoliko dana izazvale pravu buru u Srbiji.

foto: Zorana Jevtić

Mitropolit Amfilohije želeo je da ukaže na natalitet Srbije, ali su žene osule paljbu zbog ove izjave, a mišljenja su generalno podeljena zbog njegovog stava.

Mnogi misle da je stav mitropolita crnogorsko-primorskog na mestu ili da se samo "nije dobro izrazio", ali ima i onih koji žestoko osuđuju njegove reči.

Među njima je i Jelena koja je kao po običaju, bez dlake na jeziku, oštro odgovorila vladiki.

"Je li postoji neki obred isterivanja đavola iz Amfilohija, da ne lupa više te gluposti? Bog će mu oprostiti u kog veruje...navodno!", kratko i u svom stilu prokomentarisala je pevačica za jedan beogradski medij.

foto: Filip Plavčić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.