Svetske zvezde ne kopiraju samo KARLEUŠU! Sad je i čuvena američka pevačica skinula Severinu i to do detalja! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/severina

pokrala je skroz!

Svetske zvezde ne kopiraju samo KARLEUŠU! Sad je i čuvena američka pevačica skinula Severinu i to do detalja! (FOTO)(VIDEO)

Odavno je poznato da pop diva Jelena Karleuša i svetska rijaliti zvezda Kim Kardašijan dele ukus kada je moda u pitanju, ali sada smo dobili još jednu zvezdu koja "skida" naše pevačice

Objavljeno:

Severinin klub obožavatelja tvrdi kako je hrvatsku pevačicu iskopirala američka pevačica Tejlor Svift u svom novom spotu.

Dok celi svet ne prestaje sa gledanjem spota Tejlor Svift za pesmu "Look What You Made Me Do", u kojem se prikriveno obračunala s mnogima iz sveta šoubiza, i Severini fanovi, kojih ima skoro milion na Fejsbuku i 680 hiljada na Instagramu koji u korak prate našu zvezdu, primetili su neke detalje i sličnosti.

foto: Beta

Naime, neki od kadrova neodoljivo podsećaju na kadrove iz Severininog spota za pesmu "Silikoni", snimljenu prošle godine, pod rediteljskom palicom Petra Pašića.

foto: Printscreen

Osim kadrova iz "Silikona", zanimljiva je i gotovo preslikana scena s najveće regionalne turneje "Dobrodošao u klub" reditelja Tomaža Pandura, održane 2013. godine.

foto: Printscreen

Pogledajte pa procenite sličnosti:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.