GOSPOD MI JE POSLAO ALFA MUŽJAKE, ONA IMA SAMO POZADINU! Maja Nikolić zbog Evrovizije besna na Karleušu! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

šta je s ovom ženom?

GOSPOD MI JE POSLAO ALFA MUŽJAKE, ONA IMA SAMO POZADINU! Maja Nikolić zbog Evrovizije besna na Karleušu! (FOTO)

Pored mene niko nema šanse, rođena sam pod srećnom zvezdom! Meni Evrovizija pripada još od 1991. godine, kaže Nišlijka

Objavljeno:

Maja Nikolić prijavila se za domaćeg predstavnika na Evroviziji i sigurna je da će pobediti! Iako mnogi smatraju da bi bilo bolje da Srbija pošalje u Evropu Jelenu Karleušu, grlata Nišlijka je sigurna da će razbiti malu od skandala!

Maja je već spremila evrovizijsku pesmu, s kojom je sigurna da će trijumfovati na nacionalnom izboru u Beogradu, ali i na evropskom u Portugalu.

- Pored mene zaista niko nema šanse! To je samo pitanje ko je rođen pod srećnom zvezdom. Meni ta Evrovizija pripada još od 1991. kad sam pobedila na festivalu u bivšoj SFRJ. I onda su došle one sankcije. Tako da je Maja već trebalo da pobedi na Evroviziji. Meni ta nagrada pripada! Svi su ispod mene jer su mi gospod i sudbina poslali alfa mužjake, da prvi put ja ne moram da ispevavam sve. Ja neću biti pevačica, već ću samo da ljuljam - kaže Maja i nastavlja da provocira JK.

foto: Printscreen/ Instagram/ Maja Nikolić

- Pa ja nju nikad nisam očekivala ni na jednom takmičenju. Ona je samo dobra pozadina za veliku svetsku scenu, iz razloga što ima dobru pozadinu - dvosmislena je Nikolićka i dodaje da Jelena nema dobar tim:

- Jelena je lavica, ali nema lavove! Oko nje su preslabi kompozitori. Ja sam 17 godina čekala i nisam skupila samo dva čoveka da me prate, kao što to čine neki. Biće nas 12 sa muzičarima, plus frizer, stilista i šminker, ma 15 lavova!

Tim povodom oglasila se i Karleuša.

- Maja treba da nas predstavlja, podržavam je! - ironična je bila JK.

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.