Ekskluzivno - neobjavljene fotke! Rastopićete se kad vidite kako se Sevin sinčič spremao za venčanje! (FOTO)

Zavirite u privatnost Kojića!

Ekskluzivno - neobjavljene fotke! Rastopićete se kad vidite kako se Sevin sinčič spremao za venčanje! (FOTO)

Ako je neko iole sumnjao u veliku ljubav Igora i Seve, posle ovih fotki neće imati nikakvu dilemu!
Objavljeno: 19:24h

Severina i Igor svaki dan na socijalnim mrežama romantičnim fotkama i izjavama pokazuju koliko se vole. Svi detalji gala slavlja! I tri cice koje su zasenile čak i Severinu! (FOTO)

Odbrusio familiji! Ovim gestom je Mali Keba i definitivno dokazao da voli Seve! (FOTO) Ali neki i dalje imaju primedbe na njihovu ljubav. Međutim, i najgori zli jezici će posle ovih fotki ostati bez teksta, a pogotovo kad vide Sevinog sina Aleksandra. Počelo je tako što se Igor prvo malo opružio u mladinom bekstejdžu.

Specijalno pravljene čokoladice za Severinu i malog Kebu razbesnele su mnoge! A vas? A onda se obukao za venčanje i počeo da "maltretira" malog Aleksandra, dok je Seve za to vreme birala cipele.

Evo zašto sam uzela prezime Kojić! Seve se prvi put oglasila posle svadbe! I 2 dana spavanja! (FOTO) Posle toga je Aleksandar pomagao mami da sredi venčanicu.

Dete će se zvati Keberina! Šta je Severina rekla malom Kebi prve bračne noći? (MEME) I za to je dobio nagradu u vidu skoka u majčino naručje

Mali Keba - veliki švaler! Skidamo kapu! Ove 4 seks bombe je šetao pre Seve (FOTO) Posle toga je Aleksandar je morao i da proveri burme.

A Seve da do poslednjeg detalja namontira sako malom Kebi.

I onda je sve bilo spremno za sudbonosno da!

Story

I, ko se usuđuje da kaže da nisu preslatki? (Espreso.co.rs / Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.