PAKAO OD ŽIVOTA: Bila je najlepša žena Jugoslavije, a onda je stigla depresija! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Prostorni Aktivista

ČUDO ŽIVOTA

PAKAO OD ŽIVOTA: Bila je najlepša žena Jugoslavije, a onda je stigla depresija! (VIDEO)

Međutim, Žunićeva je iza te maske srećne žene krila duboko nezadovoljstvo prouzrokovano konstantnim prevarama, budući da je njen suprug iznova polazio u nove osvajačke pohode

Objavljeno: 15:56h

Da je lepota kazna koliko i blagoslov na svojoj koži je najbolje osetila Suzana Žunić, koja je davne 1988. godine ponela titulu najlepše žene nekadašnje Jugoslavije.

Osvojivši ovu prestižnu lentu, ona je dospela u središte interesovanja javnosti, a time je svakako postala i tiha patnja mnogim muškarcima, dok su je drugi posmatrali kao samo još jedan trofej koji treba da osvoje.

OVO JE DOKAZ! Sonja znala da će je Lukas ostaviti, s kim je to PEVAČ NJU VARAO?

Jedan od njih je bio i perspektivni hrvatski fudbaler Igor Štimac koji je, samo godinu dana pre nego što je Suzana proglašena za Mis Jugoslavije, doneo svojoj zemlji zlato na Svetskom prvenstvu u Čileu.

Kako su oboje bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, kao ponos nacije, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se sreli i otpočeli romansu o kojoj se nadugo i naširoko pisalo u medijima.

Brak koji je usledio ubrzo zatim i trajao narednih 19 godina mnogima je delovao kao ideal sreće. Imali su sve: uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu.

Međutim, Žunićeva je iza te maske srećne žene krila duboko nezadovoljstvo prouzrokovano konstantnim prevarama, budući da je njen suprug iznova polazio u nove osvajačke pohode. Misice, glumice, pevačice... O njegovim brojnim aferama se nikada nije glasno govorilo, ali su bile javna tajna, a time i sama Suzana predmet podsmeha.

Sve je ipak kulminiralo kada je Igor bacio oko na jednu od tadašnjih najpopularnijih pevačica. Njegova afera sa Alkom Vuicom se nije dala dugo sakriti od javnosti, a nakon incidenta u kom mu je slavna pevačica naočiged svih prosula piće u lice jer još uvek nije ostavio ženu, cela ova farsa je postala glavna tema medija.

Sve ono što je tada isplivalo u javnost, bila je poslednja kap koja je prelila čašu, tako da je Suzana Žunić nakon dve decenije nepoštovanja od strane supruga i podsmeha od strane društva, odlučila da ga napusti.

Kako piše sajt "Luftika", Suzani Žunić trebalo je mnogo vremena da se oporavi od ovih udaraca, ali uspela je da se izbori s depresijom.

Posle razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića, posle šest godina zabavljavanja.

Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i ćerke Miju i Deu.

Ona je danas uvažena slikarka, a sve ove godine nisu naškodile njenoj lepoti.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.