OVO JE DOKAZ! Sonja znala da će je Lukas ostaviti, s kim je to PEVAČ NJU VARAO?
Foto: Dragan Kadić

predosetila razvod

OVO JE DOKAZ! Sonja znala da će je Lukas ostaviti, s kim je to PEVAČ NJU VARAO?

Domaći mediji danima bruje o razvodu poznatog bračnog para, pevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Ovu informaciju folker je i potvrdio statusom na fejsbuku, a ovo je izgleda dokaz da je i ranije bilo problema

Objavljeno: 12:50h

Supruga Ace Lukasa kao da je predosetila da će je folker ostaviti, pa je rešila da sebi priušti maksimalnu slobodnu. U svakom smislu.

Naime, sudeći po fotografijama sa njenog Instagram naloga, Sonja već nekoliko meseci unazad ne nosi burmu na ruci.

Čini se da je još uvek aktuelna gospođa Vuksanović odličila da joj je bolje bez prstena, a da je zaista tako, možete se uveriti po fotografijama na njenom Instagramu.

SONJA POBESNELA, pa zapušila usta Lukasu zbog optužbi da troši njegove pare! (FOTO)

foto: Printscreen Instagram

Podsećanja radi, nakon vesti da mu je neverna, te da je u navodnoj vezi sa košarkašem Markom Jarićem, Lukas je rešio da ostavi suprugu i zatraži razvod. S druge strane, on ne gubi veru u ljubav, pa je tako već našao novu devojku sa kojom je bio na Zlatiboru gde je imao nastup.

PUBLIKA NIJE MOGLA DA VERUJE: Aca Lukas se slomio na nastupu, pevao pesme kakve nije u životu, a posvetio ih Sonji! (FOTO)

foto: Printscreen: Instagram/sonjavu

Seksi crnka sa tetovažom na ruci očigledno je uspela da ga zavede. Pre nekoliko dana šuškalo se o tome da je Aca Lukas takođe varao

ženu sa mlađom koleginicom. Sada se pojavio i potencijalni dokaz.

foto: Dragan Kadić

Mlada folkerka Ana Sević navodno je bila u tajnoj vezi sa folkerom Acom Lukasom, otkrio je magazin "Star". Ipak, kada smo pokušali da dobijemo pevačicu za komentar, kako bi nam otkrila da li se zaista tajno viđala sa kolegom po hotelskim sobama, ona je bila nedostupna.

foto: Filip Plavčić

Naime, Sevićeva je u novembru prošle godine sa suprugom Darkom bila gost na slavi njegovog kolege Radiše Trajkovića Đanija. Aranđelovdan je u domu Trajkovića protekao u veseloj atmosferi i sa mnogo poznatih ličnosti, a među njima se našao i Aca Lukas. On je otpevao svoj hit "Voliš li me", a Ana je rešila baš njega da snimi i stavi ga na svoj profil na Instagramu.

(Espreso.co.rs / Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.