ACA LUKAS O INCIDENTU: Udario me je pesnicom i slomio arkadu, tvrdim da on NEMA povrede, to je bila moja KRV!
Foto: Nebojša MAndić

obrt!

ACA LUKAS O INCIDENTU: Udario me je pesnicom i slomio arkadu, tvrdim da on NEMA povrede, to je bila moja KRV!

Aca Lukas kaže da on nije napao fotoreportera, već da je, zapravo, u celoj priči napadnut on

Objavljeno:

- Izuzetno je krupan po mojoj proceni, duplo teži od mene - kaže Aca Lukas i tvrdi da tada, iako je izgleda poželeo, nije potrčao prema njima jer je smatrao da bi oni u tom slučaju bežali.

On ističe da je mirno prišao sa namerom da ih upita šta tu rade i šta žele od njega.

- Upitao sam ih: "Šta bre hoćete više od mene?". Na svu sreću imam i svedoka koji je čuo odgovor gospodina navodno prebijenog fotografa koji mi je odgovorio: "Šta te boli k****! Bio sam u šoku i još jednom sam mu postavio isto pitanje na koje sam dobio isti odgovor - kaže Aca Lukas.

foto: Damir Dervišagić

On dalje tvrdi da je tražio aparat u nameri da obriše slike, ali da je kada je krenuo rukom ka aparatu usledila tuča.

- Jadni ucveljeni fotograf je Acu Lukasa siledžiju i nasilnika udario pesnicom i pukla mi je arkada što imam i potvrđeno od medicinske službe, što stoji u zvaničnom izveštaju - ističe Aca Lukas.

Pevač navodi da je tada došlo do koškanja, odnosno da su počeli da se rvu, te da je on čak pao na zemlju.

- Povrede na glavi nema, slike su lažne. Da li mislite da ja takvog medveda mogu da povredim? Kad sam video da je vrag odneo šalu uzeo sam motku i na svu sreću samo jednom zamahnuo i njega promašio, a udario mog prvog komšiju koji je došao da pomogne tj. da spreči tuču. On će to i da posvedoči. Tada mi je motka ispala i tu je bio kraj. Nisam prišao da ikoga napadnem fizički, napadnut sam ja - brani se Aca Lukas.

Pevač bi za napad na fotoreportera mogao krivično da odgovara, a odakle krv na fotoreporteru opravdava ovim rečima:

- Čoveka sa glavom veličine bika i sa sto i dvadesetak kilograma sve da sam Brus li ne bih mogao da prebijem! Tražiću, naravno, da se te njegove povrede još jednom utvrde pošto tvrdim da ih nema. Krv na njegovim rukama je krv sa moje arkade! Znam da će me mnogi pljuvati i osuđivati, ali ću ići do kraja u dokazivanju svoje nevinosti! Budite sigurni da neću stati jer sam u pravu!

Lukas je priveden u stanicu policije na Voždovcu, gde je posle nekoliko sati pušten.

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.