NAJGORI PERIOD: Legendarna pevačica je u ratu IZGUBILA dva brata, a sina joj je pogodio ZALUTALI METAK
Foto: Printscreen

šta je sve prošla

NAJGORI PERIOD: Legendarna pevačica je u ratu IZGUBILA dva brata, a sina joj je pogodio ZALUTALI METAK

Šemsa Suljaković poslednjih nekoliko godina uživa u zasluženim penzionerskim danima, zbog čega joj, kako je rekla, ne pada na pamet da juri za nastupima kao ranije.

Objavljeno:

- Znam za to. Ima i ona "Daj mi paket žileta i pusti mi Šemsu". To je iz raje uzrečica. Meni to i prija, a i malo se našališ, nasmeješ i oraspoložiš.

Devedesete godine prošlog veka bile su najteži period u životu pevačice.

- I ja sam se raspala kao Jugoslavija, srce mi se raspalo. Moji su bili ovde, a ja u Beču. Teško mi je bilo. Slučajno sam se zadesila u Austriji kad je rat počeo, bila sam na turneji po Evropi. Ne bih ja svoje dete ostavila, jednog jedinog sina, da sam znala da će se to desiti. To mi je bio jedan od najtežih perioda u životu - rekla je Šemsa i otkrila kada je prvi put posle rata došla u Jugoslaviju:

A post shared by @foto.nostalgija on

- Tek 1996. godine. Do tada sam već celu svoju porodicu izbavila i odvela u Švedsku. Tako je Bog hteo, a Bog je veliki. Bog je najveći. Moj sin nije mogao da izdrži u Švedskoj, brzo se vratio u Sarajevo. Rekao mi je: "Majko uvenuću ti ovde kao biljka".

Pevačica se sa velikom tugom zatim prisetila:

- U ratu sam izgubila dva brata, brata od strica u Brčkom. Mnogo mi je teško da o tome pričam. Sin mi je isto bio ranjen, ali slučajno. Neki zalutali metak ga je pogodio i prošao mu kroz glavnu arteriju. Moj sin jedinac, nije mi bilo nimalo lako. Eto, hvala Bogu, dočekala sam unučad i snaju, koja je divna.

Šemsa je za kraj prokomentarisala da li je nekada imala problema zbog toga što je muslimanka:

- Ne, nikada! Neću da govorim krivo. Nikad nisam to ni primetila ni osetila. Ja sam uvek bila i ostala Šemsa, jugoslovenska pevačica.

Bonus video

Najbolji frajeri sa beogradskih scena otkrivaju tajne sa mature (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir Stars)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.