RADA IMA SINA S LJUBAVNIKOM CRNOGORCEM: A evo zašto još nije pokazala dečka!
Foto: prtsc/yotube

intrigantna

RADA IMA SINA S LJUBAVNIKOM CRNOGORCEM: A evo zašto još nije pokazala dečka!

Voditeljka je u jeku najveće popularnosti važila za jednu od najlepših dama s naše scene

Objavljeno: 10:17h

- Sve je nekako prirodno došlo. Mislila sam da će mi biti teže po pričama nekih plašljivijih žena. Ja sam tu da mu kao roditelj olakšam koliko je do mene. Nisam kvalifikovana da prenosim znanje i ne bih volela da ga naučim nešto pogrešno, on ima svoje učiteljice koje ga uče. One moraju da znaju šta on ne zna... ja sam samo unutrašnja kontrola - iskrena je Rada.

Voditeljku, inače, godinama nismo gledali na malim ekranima, a sada svake srede posle ponoći vodi večernji tok - šou "Rada sam" na TV "Pink".

Voditeljka je oduvek intrigirala javnost svojim ponašanjem, a najviše pažnje izazvala je njena trudnoća i rođenje sina Petra pre sedam godina. Naime, lepa voditeljka ostala je u drugom stanju sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem, koji je u tom periodu već imao devojku, sa kojom je tada bio preko deset godina u vezi.

foto: Printscreen/Instagram/Radmila Radenovic

O erotskim fotografijama

Rada Radenović je bila među prvim TV licima koja su se pre deset godina fotografisala za muški magazin "Plejboj" u erotskim pozama.

- Ja se nisam obnažila, ja sam se samo slikala za muški magazin, nisam bila obnažena nego sam slikala erotske fotografije. Postoji velika razlika između ljubavnih, erotskih i pornografskih filmova - rekla je Rada.

(Espreso.co.rs / Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.