Napokon otkriveno! Ovo je cena Severinine venčanice! Da li je vredela? (FOTO)

Kad se kosi, nek se nosi

Napokon otkriveno! Ovo je cena Severinine venčanice! Da li je vredela? (FOTO)

Hrvatska pevačica nije štedela na svojoj venčanici. U nju je osim mesec dana ručnog rada uloženo i 400 metara najfinije svile i 15 metara čipke
Objavljeno:

Za šivenje Severinine venčanice organizovan je ceo tim. Matija Vujica i njenih 5 asistentkinja imale su pune ruke posla jer su ručno šile pevačicinu venčanicu celih mesec dana. Isti tim je sašio i ostale dve haljine koje je Seve nosila na svadbi. Severina zapušila usta sestri srbomrscu: Kad vidi ovo - još više će pobesneti! (FOTO) U ovu kreaciju je uloženo 400 metara najfinije svile i 15 metara čipke.

- Imala sam tremu dok sam je radila, mesec dana, svakodnevno. Suprug kaže da sam bila nepodnošljiva. Severina mi nije stvarala pritisak, ali ja jesam sama sebi. Ona me je za sve to vreme nazvala samo jednom i imala samo jednu probu, ali sve je na kraju ispalo savršeno. Haljina je predivna, raskošna, ali na njoj. Mislim da je Severina bila najlepša mlada na svetu - otkrila je Matija Vujica. Zato je napravio skandal! Seve i Keba se posvađali pre svadbe! Koliko je ovo glup razlog? Kreatorka nije htela da govori o ceni venčanice, ali srpski mediji pišu da je u pitanju bila suma od 10.000 evra. (Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.