Ovako izgleda Severinina sestra (koja ne mrzi Srbiju)! Da li vam liče? (FOTO)

Najveselija na svadbi!

Ovako izgleda Severinina sestra (koja ne mrzi Srbiju)! Da li vam liče? (FOTO)

Za razliku od jedne sestre, koja je osula paljbu po Severini zbog udaje za Srbina, druga sestra nema problem sa našom zemljom i bila je najveselija na svadbi!
Objavljeno: 21:33h

Starija sestra Severine Kojić pokazala je da je totalna suprotnost od Zdenke Žunić, Sevine sestre iz Hrvatske koja je opasno popljuvala pevačicu što se udaje za Srbina. Evo zašto sam uzela prezime Kojić! Seve se prvi put oglasila posle svadbe! I 2 dana spavanja! (FOTO) Sestra koja je bila na svabi, Marijana Vučković - Popović, je novinar i u srpskoj prestonici živi i radi dugi niz godina. Ona je bila jedna od najveselijih na svadbi, a Seve svaki boravak u Beogradu koristi kako bi provela što više vremena sa njom. Mali Keba - veliki švaler! Skidamo kapu! Ove 4 seks bombe je šetao pre Seve (FOTO)

Story
Zato je napravio skandal! Seve i Keba se posvađali pre svadbe! Koliko je ovo glup razlog? A i Marijana je nekoliko puta izjavljivala za medije koliko je voli sestru, pa i ne čudi što je i Severinin sin Aleksandar takođe je jako vezan za tetku. (Espreso.co.rs / Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.