"HTEO SAM DA UPADNEM DA..." Kristijan Golubović o POVREDI SINA, otkrio ŠTA SE DEŠAVALO, evo da li će TUŽITI bolnicu
Kristijan Golubović, Foto: Nikola Anđić

BESAN

"HTEO SAM DA UPADNEM DA..." Kristijan Golubović o POVREDI SINA, otkrio ŠTA SE DEŠAVALO, evo da li će TUŽITI bolnicu

Rijaliti par je nedavno bio na odmoru sa decom u Hrvatskoj, kada je došlo do nezgode u kojoj se Kristijanov sin posekao i završio na ušivanju

Objavljeno: 17:26h

Sin Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, Kosta, pre nekoliko dana završio je u bolnici u Hrvatskoj.

Kristina Spalević je na svom Instagram profilu otkrila kroz kakav pakao su prošli, a tim povodom se sada oglasio Kristijan Golubović.

- Ja sam previo ranu sinu odmah u kafiću na plaži. Mislim da su se i oni krstili kako sam to previo. Prvo su mislili da je neko profesionalno uradio to. Pogledali su mu ranu i rekli da oni nemaju konce i igle da ušiju detetu ruku, nego da moramo da idemo za Split. I stalno su ponavljali "To morate platiti". Dobro, bre, čoveče, daću krv, daću srce. Bar imamo para kao salate, pa platićemo, nećemo sigurno da zaboravimo. Ja sam kulirao, jer znam sebe jednostavno da, kada su žena i deca u pitanju ili bilo tako neko ko je slab, a ne može da se odbrani, ja sam rigorozan i surov, ne mogu da budem drugačiji. Ja sam bio u autu sa mlađim sinom, a Kristina je s mojim prijateljem išla to da završi - priča Kristijan i nastavlja:

Kristijan Golubović o povredi sina Koste
Kristijan Golubović o povredi sina Kostefoto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

- Bio sam tu ispred, vratili su se sa zavijenom rukom tako da je ruka prokrvarila za manje od minut i po. Onda sam se vratio u apoteku između Splita i Omiša, kupio sam zavoje, kupio sam sve što mi je bilo potrebno i opet sam bandažirao detetu ruku da bi stala krv. Otišli smo u bolnicu u Splitu, tamo je bilo desetak starijih ljudi. Jedno dete od 13 godina koje je uganulo nogu, bilo je stabilno i svesno, sedelo i čekalo su je red. To vam je red kao kad dođete u mesaru pa dobijete svoj broj i vi čekate da vam naseckaju šunku. Međutim, niko nije imao takta da je naše dete krvavo, da vrišti, da ga boli ruka, da mu visi komad mesa sa dlana. Da je to beba od godinu i po dana. Čija je majka krvava po leđima, po rukama. Grozno je izgledalo, ja sam išao za Kristinom i brisao je da ne izgledamo kao sa ratišta. Da ne pomisle da nam se ne znam šta se desilo, ali stvarno je trauma velika. Ja sam sve to prolazio hiljadu puta i na asfaltu i na nekim drugim mestima gadnim. I to je meni bilo, hajde da kažem, stresno, ali donekle i normalno, ali Kristina je bila izbezumljena. Ona nije htela da se odvoji od deteta. Ja kažem, daj ga meni da bi kontrolisao šavove. Em sam u materiji, dve hiljade kopči imam na sebi. Znam šta može da se uradi. Da se uštine rana, da se malo razdvoje šavovi pa da tu viri. Ja da sam šio, stavio bih četiri kopče - istakao je Golubović, ali se tu nije zaustavio.

Objava Kristine Spalević
Objava Kristine Spalevićfoto: Printscreen Instagram/kristinaspalevic

- Oni su rekli da treba svaki drugi dan na previjanje. Još dva dana smo ostali tu. Ja sam detetu tri puta dnevno previjao ranu sa adekvatnim lekovima. Međutim, da ne bi došlo do komplikacija da moram da idem na kontrolu, da skinem konce... Jer ja uvek skidam konce svojoj deci i sebi. I Kristini sam skidao posle carskog reza. Odlučio sam da dođem u Beograd i da budemo svoji na svome. Ne znam u kojoj zemlji sveta uđe beba u čekaonicu sa razvaljenom rukom od pepeljare, znači to nije mala rana i treba odmah da se ušije. I pazite, pravilo jedno u medicini, ako se ne razumete, ili u hirurgiji, da rana koja treba da se zašije, što se pre zašije, to je bolje. Ona institucija medicinska, da odluči da dete od godinu i po dana ostavi u hodniku na klinici, da čeka skoro 4 sata da bi mu stavio 3 j**ene kopčice? To je meni bilo... Ja sam hteo da uđem unutra - ispričao nam je bivši rijaliti igrač.

Kristijan otkrio zbog čega je bio sprečen da bude uz njih
Kristijan otkrio zbog čega je bio sprečen da bude uz njihfoto: prentscreen/instagram/kristijan.krile_official

Kristijan otkrio zbog čega je bio sprečen da bude uz njih

- Ja sam bio u kolima četiri sata sa drugom bebom. Navijači su dolazili polupani, pijani. Tu je bio haos policije. I pobegao mi je pas iz kola, jer sam u kolima držao klimu, 40 stepeni je taj dan bilo. Meni je drug iz Splita, došao sa kardiologije, sa braunilom na rukama i rekao: "Čoveče, pobogu šta se leči, što čekate toliko?". Ja kažem, ne znam, ma moraju to dete primiti već jednom samo kopčice da mu stave da se smiri, da promeni atmosferu, da ne sedi među deset ljudi tamo i da plače. I onda je njoj neko izašao, tehničar, u hodniku, mislim, ne daj Bože da sam bio u tom hodniku, i rekao, "Da li to dete mora toliko da plače, umirite ga". Strašno. Kako da umiri dete koje vrišti, i ona je rekla, "Dobiće mi dete fras" - rekao je on, pa dodao kako je mali Kosta sada.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/M.K. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.