JE L' SU ONE OD ZLATA? Teo kupio Jelisaveti ne jednu, nego DVE VENČANICE i platio ih Boga oca! Evo kako će mlada izgledati! (FOTO)
Foto: Dado Đilas, Aleksandar Jovanović Cile

ne žali novac

JE L' SU ONE OD ZLATA? Teo kupio Jelisaveti ne jednu, nego DVE VENČANICE i platio ih Boga oca! Evo kako će mlada izgledati! (FOTO)

Glumica Jelisaveta Orašnin poslednjih meseci glavna je tema svih medija. Kako zbog seksi scena u seriji, tako i zbog raskida od Vuka Kostića s kojim je bila godinama u vezi, a onda zbog nove veze sa košarkašem Milošem Teodosićem, pa i venčanja sa njim
Objavljeno: 12:28h

Prema rečima izvora, njena kuma će biti drugarica Dijana koju poznaje još iz školskih dana.

"Njih dve su nerazdvojne. Jelisaveta je već iznajmila agenciju koja će dekorisati svadbu, a uglavnom želi da sve preovladava bela i roze boja, kao i dosta cvetnih aranžmana. Biće otprilike oko 200 gostiju, a na svadbi će biti pretežno mlađi ljudi", rekao je ranije izvor blizak paru.

S druge strane, kum Milošu Teodosiću biće Marko Pantelić.

Par nikada nije bio srećniji, oni koji ih poznaju kažu da su stvoreni jedno za drugo, a roditelji Miloša Teodosića su upoznali buduću snajku i oduševljeni su.

"Miloševi roditelji su prezadovoljni njegovim izborom. Svi se izuzetno raduju svadbi, odmah se videlo da je snažna ljubav u pitanju", tvrdi izvor blizak paru.

foto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pulsonline)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.