KAKO LI JE MARIĆU BILO? CELA SRBIJA JE SINOĆ GLEDALA, KARLEUŠA PRAVO U METU: Crnogorcima će PRIPASTI MUKA
Foto: Happy tv printscreen

DOMAĆINSKI

KAKO LI JE MARIĆU BILO? CELA SRBIJA JE SINOĆ GLEDALA, KARLEUŠA PRAVO U METU: Crnogorcima će PRIPASTI MUKA

Evo odakle joj hrabrost da iznese sopstveno mišljenje

Objavljeno: 07:26h

Uz predsednika Srbije, gosti emisije Milomira Marića su sinoć bili i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, predsednik Demokratske narodne partije u Crnoj Gori Milan Knežević i pevačica Jelena Karleuša.

Ona je ispričala detalje oko otkazivanja njenog nastupa u Podgorici.

Najpre, nju je voditeljka predstavila kao predstavnicu naroda, kao nekog čiji glas se daleko čuje i ona koja izgovori ono što misli.

Ispričala detalje oko otkazivanja njenog nastupa u Podgorici
Ispričala detalje oko otkazivanja njenog nastupa u Podgoricifoto: Happy tv printscreen

Evo odakle joj hrabrost da iznese sopstveno mišljenje:

- Sve ono što za šta kažete da je hrabrost, smatram da to nije politička tema, izneti stav za koji smatram da je uvek ispravan za to ti ne treba hrabrost, akko veruješ u to. Tužno je sko se plaše ljudi da izgovore istinu.

Rekla je i da nema sukob sa Severinom, ali da ona sukob sa zemljom iz koje vuče korene.

- Politizacija nečeg što se zove, ne mogu da kažem odbrana svoje zemlje, nemam konkretno od čega da je branim, ali ne verujem u priču da jedan narod može da bude kriv i da ima izvršnu moć... Napadana sam za mnoge moje stavove, napisala sam tekst koji je izazvao strašan gnev kod jednog dela naroda iz Crne Gore. Morala sam u Budvi da otkažem nastupe - rekla je.

Tvrdi da nema sukob sa Severinom
Tvrdi da nema sukob sa Severinomfoto: Happy tv printscreen

Onda se dotakla cele priče oko crnogorskog naroda.

- Ne bih da generalizujem, smatram da samo izuzetno voljena i cenjena u celom regionu i ne bih rekla da je to ceo narod - rekla je.

Jelena je dobila poziv da nastupi u Crnoj Gori na Vidovdan u najmlađoj crnogorskoj opštini Zeta, a onda je otkrila da se udala na Vidovdan.

- Kad se pominje u osnovnoj školi, ja sam učila da smo braća i da su nam koreni isti - rekla je diva.

Dotakla se cele priče oko crnogorskog naroda
Dotakla se cele priče oko crnogorskog narodafoto: Happy tv printscreen

- Imam tekst koji je izazvao strašan gnev dela naroda Crne Gore, kada sam rekla da smo braća. Ja sam taj tekst započela pitanjem - Zašto Crnogorci glasaju protiv jednog bratskog naroda? A to pitanje je bilo jako bolno za određenu grupaciju tamo", izjavila je i dodala:

- Ja se ne plašim nikakvih kometa. Nikoga ne želim da vređam. Bili su jako agresivni u svojim pretnjama, ali nisam imala nikakav strah, rekla sam samo nešto što svi mi učimo u školi - rekla je Jelena.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Kada je Milomir Marić opet upitao za Severinu jer su se mreže usijale, Jelena je odgovorila uz opasku da je jednom prošla pored nje, ali da je nije prepoznala.

- Žene tog kalibra koje stvarno mogu da prodaju veru za neveru i novac, nije ta tema za ovo mesto i vreme sa ovakvim državnicima i ljudima, ne zaslužuju takvu tabloidnu temu... - bila je jasna Jelena.

Bonus video:

04:49

GAJOVIĆ O NOVOM STATUSU TZV. KOSOVA U PARLAMENTARNOJ SKUPŠTINI NATO: Dobili su veća ovlašćenja, Srbiji uskraćena diskusija

(Espreso / Telegraf/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.