PREMINUO BIVŠI MUŽ HANKE PALDUM: Ona se od čuvenog producenta OPROSTILA dirljivim rečima
Hanka Paldum, Foto: M.M./ATAImages

tuga

PREMINUO BIVŠI MUŽ HANKE PALDUM: Ona se od čuvenog producenta OPROSTILA dirljivim rečima

Pevačica je napisala da je Brkić preminuo nakon teške bolesti

Objavljeno: 12:47h

Muradif Brkić, muzički producent i bivši suprug Hanke Paldum, preminuo je u 76. godini. Hanka i Muradif su u braku dobili dvoje dece, ćerku Minelu i sina Mirzada.

Pevačica je na Instagram profilu objavila fotografiju sa bivšim suprugom iz mlađih dana, a uz to je napisala i dirljive reči kojima se oprostila od njega.

"Nakon teške bolesti i borbe za opravak od posedica moždanog udara, danas nas je napustio profesor Muradif Brkić, nekadašnji direktor Sarajevo-diska! Delim iskrenu bol sa mojom decom i njegovom porodicom i molim Gospodara da nam svima podari sabur, a Muradifa nagradi za svako dobro koje je na dunjaluku posejao! Njegovim odlaskom ostala je velika praznina na bosanko-hercegovačkoj muzičkoj sceni.Otišao je najveći muzički producent, vizionar i poznavalac muzičkih prilika ovih prostora. Učio je od naboljih jugoslovenskih diskografa i producenata, koji su nakon izvesnog vremena i sami priznali, da ih je sve nadmašio i ukazujući mu najveće poštovanje! Nesebično i s ljubavlju je pružao pomoć mnogim mladim pevačima, muzičarima i autorima, koji i sada uživaju ogromnu slavu okićeni Muradifovim stvaralaštvom, među kojima sam i ja! Neka mu njegova duša pronađe najlepše mesto u Dženetu u okrilju Allahove milosti", napisala je Hanka.

Bonus video:

00:21

KRALJICA SEVDALINKI PEVALA NOVAKU NA UVCE: Hanka Paldum zapevala CRNE KOSE, a Nole pao U SEVDAH (VIDEO)

(Espreso/B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.