HANKA PALDUM JE VAŽILA ZA PRAVU LEPOTICU, A TEK DA JOJ VIDITE ĆERKU: Mnogi kažu da liče, bićete OČARANI ovom ženom
Hanka Paldum, Foto: M.M./ATAImages

porodica

HANKA PALDUM JE VAŽILA ZA PRAVU LEPOTICU, A TEK DA JOJ VIDITE ĆERKU: Mnogi kažu da liče, bićete OČARANI ovom ženom

Pevačica je imala izuzeteno velikih problema na oba porođaja

Objavljeno: 12:29h

Pevačica Hanka Paldum na estradi je prisutna već dugi niz decenija, ali svoj privatni život, kao i svoju decu, sina i ćerku retko eksponira u javnosti.

Hanka je decu dobila nakon što se udala za Muradifa, ljubav iz srednjoškolskih dana. Međutim, imala je izuzeteno velikih problema na oba porođaja.

- Imala sam jako teške porođaje, a na oba sam doživela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam se smatrala pre svega suprugom, a tek onda umetnicom - rekla je Hanka jednom prilikom.

Minela se s vremena na vreme sa majkom pojavljuje na različitim događajima, a isto tako i pomaže Hanki u poslu. Neki kažu da likom poseća na majku, a jednom prilikom je učestvovala i kao manekenka u njenom spotu za pesmu "Niko kao majka".

To što se pojavila kao manekenka u spotu nije ništa čudno, obzirom na to da je Minela jako lepa devojka, a uz sve to ima veoma istančan ukus za modu.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Telegraf/N.L/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.