DA LI JE MOGUĆE DA JE OVAJ MIŠIĆAVI DASA SIN RAMBA AMADEUSA? Devojke LUDE za ovim mladićem, evo da li LIČI na oca
Rambo Amadeus, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

naslednik

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVAJ MIŠIĆAVI DASA SIN RAMBA AMADEUSA? Devojke LUDE za ovim mladićem, evo da li LIČI na oca

Ilija je veoma aktivan na društvenim mrežama

Objavljeno:

Muzičar Rambo Amadeus je u braku sa suprugom Karin, od koje se razveo pre nekoliko godina, dobio tri sina: Iliju, Petra i Marka Antonija.

Najstariji naslednik „svetskog megacara“ izrastao je u lepog i zgodnog momka, a da bi sakrio pravi identitet, prepoznatljivo prezime Pušić preveo je u Sicpu, kako glasi njegov Instagram profil.

Ilija Pušić je pravi sportski tip, o čemu svedoči njegovo mišićavo telo, na kome bi mu pozavideo i Švarceneger iz mlađih dana.

- Klinci masovno bilduju, podsvesno osećajući da su predviđeni da budu u budućnosti fizička radna snaga. Bilduje i moj najstariji sin, njegov generacijski instinkt je jači od mojih saveta – našalio se Rambo jednom prilikom.

Osim teretane, Iliju zanimaju i motori, a uz pozatog oca, koji je šampion u jedrenju, zavoleo je sve sportove na vodi. Kao svi mladi ljudi, sin Ramba Amadeusa uživa i u putovanjima i izlascima sa prijateljima.

Osim fotografija sa tatom Antonijem, na Ilijinom profilu mogu se videti i one na kojima je sa majkom Karin, za koju kaže: „Nije što je moja, al' najlepša je.“

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Hello/Milan Petrović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.