OVA DVA MUŠKARCA SU JOJ NAJVEĆA PODRŠKA: Milena Popović danas slavi ROĐENDAN, ne krije SREĆU, čestike se samo NIŽU
Milena Popović, Foto: Instagram printscreen/milena_bogdan

SVE PODELILA JAVNO

OVA DVA MUŠKARCA SU JOJ NAJVEĆA PODRŠKA: Milena Popović danas slavi ROĐENDAN, ne krije SREĆU, čestike se samo NIŽU

Milena je pokazala kako je njeno srce puno i ispunjeno, jer su kraj nje dva muškarca koja joj znače najviše na svetu.

Objavljeno: 15:19h

Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine Milena Popović danas je napunila 41. godinu i na društvenoj mreži Instagram pokazala emotivni trenutak.

Milena je pokazala kako je njeno srce puno i ispunjeno, jer su kraj nje dva muškarca koja joj znače najviše na svetu.

- Moj 41. Moje ruke pune sreće - napisala je Milena pozirajući sa sinom i Igorem Jurićem, na društvenoj mreži Instagram, a onda su usledile čestitke.

Milena Popović proslavila rođendan
Milena Popović proslavila rođendanfoto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

"Sa majkom Igora Jurića odlično se slaže"

Podsetimo, nedavno je u emisiji ''Magazin In'', gostovala je i Milena Ivanović, državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine.

Tema na koju su Sanjine gošće govorile, ticala se odnosa snajki i svekrvi, a Milena je progovorila i o tome.

Naime, rekla je da prvu svekrvu nije upoznala, a da se sa majkom Igora Jurića odlično slaže. Ona je čak i pokazala njihovu zajedničku fotografiju, sa porodičnog ručka, pa dodala:

1 / 10 Foto: Printscreen Instagram/milena bogdan

- Mi imamo zaista divan odnos! Ja jako volim te intimne, porodične trenutke. Igor više liči na oca, on nažalost nije živ, ali potseća malo i na majku. Moj Bogdan je obožava čak je i zove bako. Meni je to najvažnije, jer vidim da ih Bogdan doživljava kao svoju porodicu i to je nešto što mi puno znači - rekla je Milena kroz osmeh.

Podsetimo, državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, Milena Popović već neko vreme uživa u ljubavi sa Igorom Jurićem, a nedavno je progovorila o njihovoj vezi i osudama.

- Ako vam kažu udovica, to je jako tužno i ljudi gledaju da ste osuđeni na taj način. Ja sam Milena Popović, istoričar umetnosti, šta god da sam ja, nije bitno, ali jednostavno ljudima je interesantno da se čitaju vesti o meni. Deluje kao da nisam smela da se zaljubim ponovo, meni i danas pišu da sam brzo prežalila Olivera, i oni će pisati to uvek, ja ne radim ništa da bih udovoljila bilo kome, ja moram da imam svoj život a i moj sin isto. Mene je Bogdan pitao direktno za Igora, i ja sam mu rekla da mi se on sviđa, i da uživam sa njim, a on me je pitao da li sam varala njegovog tatu sa njim - rekla je Milena u podkastu "Na liniji života sa Nemanjom".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Filip Jovanović Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.