VIDI, EVROVIZIJA NIJE EKSKURZIJA! Marija Šerif isporozivala Tijanu, a onda joj je ova zapušila usta!
Foto: Profimedia

tviter prepucavanje

VIDI, EVROVIZIJA NIJE EKSKURZIJA! Marija Šerif isporozivala Tijanu, a onda joj je ova zapušila usta!

Nije do kraja jasno šta je Marija mislila.
Objavljeno: 21:00h

Tijana Bogićević oglasila se danas nakon neprolaska u finale "Evrosonga", a kako je rekla prezadovoljna je i veruje da će Srbija naredne godine biti snažnija i bolja.

Međutim, ono što je daleko više pažnje privuklo jeste to što Marija Šerifović nije javno podržala srpsku predstavnicu, već vrhunskog pevača Žaka Houdeka iz Hrvatske.

Ipak, Marija je noćas, nakon Tijaninog ispadanja, na svom Tviter nalogu napisala sledeće:

- Odlazak na “Eurosong” nije ekskurzija! Kada se to promeni možda od nas i bude nešto… Tijana - pevala odlično! -poručila je Marija.

Tijana je sada odgovorila na Marijin komentar, a njen odgovor sigurno će izazvati mnogo polemike.

- U našoj ekipi niko odlazak na “Evroviziju” nije shvatio kao odlazak na ekskurziju. Ali, naravno da se slažem sa Marijom. Istina je da ne treba ništa da se shvata kao ekskurzija, ali mi smo to shvatili ozbiljno. Marija je verovatno aludirala na to da mi to nismo shvatili ozbiljno, ali je uveravam da je tim koji je izašao na binu i otpevao ovu pesmu zaista dao sve od sebe, za ostale ne mogu da tvrdim - počela je Tijana.

- Ljudi kada su ogorčeni nekako ishitreno reaguju sa nekim izjavama, ali ne mislim da je Marija zlonamerna u svojim komentarima. To je verovatno rekla iz najbolje namere - prokomentarisala je Bogićevićeva.

Ovako je Tijana zvučala u polufinalnoj večeri:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.