DA LI ZNATE SVE ČLANOVE DINASTIJE KARIĆ? Ima ih BAŠ MNOGO, a jedni tvrde da je GLAVA PORODICE baš OVAJ BOGATAŠ
Foto: Profimedia

MALO KO ZNA KO JE

DA LI ZNATE SVE ČLANOVE DINASTIJE KARIĆ? Ima ih BAŠ MNOGO, a jedni tvrde da je GLAVA PORODICE baš OVAJ BOGATAŠ

Karić ima 76. naslednika?

Objavljeno: 09:45h

Porodica Karić postala je bogatija za još jednog člana nakon što se porodila Danijela Karić koja je na svet donela devojčicu - Milicu. Zanimijivo je da je ovo njeno četvrto dete, a drugo sa Ivanom, dok je prema informacijama koje su dostupne u javnosti porodici Karić ovo 76. naslednik.

Janićije i Danica Karić su dobili petoro dece - četvoricu braće: Sretena, Dragomira, Zorana i Bogoljuba, kao i njihovu sestru Oliveru.

Na neki način glava kuće je Bogoljub Karić, pa da počnemo od njegove životnesaputnice.

1 / 6 Foto: Nebojša Mandić

Bogoljub se oženio Milankom Karić, a čuvena je njihova priča o upoznavanju. To se desilo kada je Bogoljub imao 18, a Milanka svega 15 godina.

Danas su u braku već više od 50 godina i imaju četvoro dece.

Milankina i Bogoljubova ćerka, Danica Dana Karić, postala je javnosti poznata još kao veoma mlada, kada je sa svojom sestrom od strica oformila bend “DnD”.

Danica Dana Karić
Danica Dana Karićfoto: Promo

Ona je godinama u srećnom braku iz koga ima sinove Petra i Bogoljuba.

Bogoljubova i Milankina ćerka Nadežda je takođe u braku, iz koga ima dvoje dece. Znamo da je venčanje bilo u Beogradu, ali o njoj se generalno malo toga zna, pošto se vešto krije od očiju javnosti. Slična je priča i njene sestre Jelene koja je takođe udata, ima dvoje dece i teško ćete je videti u medijima.

Slavica Karić je oko 40 godina bila u skladnom braku sa Sretenom Karićem, koji je, nažalost, preminuo pre nekoliko godina. Oni su braku dobili četvoro dece, kao i čak šestoro unučadi.

Sreten Karić je preminuo
Sreten Karić je preminuofoto: Printscreen/Instagram/bogoljubkaric

Gordana je dete Sretena i Slavice, koja neko vreme nije živela u Srbiji. Školovala se u Londonu i na Kipru, ali posle toga donela je odluku da se vrati u domovinu.

Gordana je dete Sretena i Slavice
Gordana je dete Sretena i Slavicefoto: Damir Dervišagić

Radila je jedno vreme u nekoliko projekata porodice Karić, a prati je titula jedne od najlepših i najstilizovanijih Karića. Međutim, ni ona ne voli da bude u centru pažnje, te se nikad nije suviše pojavljivala na javnim događajima.

Bojan Karić je danas oženjen Mašom, a nekada je bio u braku sa Jelenom Karleušom.

Bojan i Maša
Bojan i Mašafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Hafa i Dragomir Karić su u mirnoj bračnoj luci vec duže od 50 godina, a za to vreme su dobili četvoro dece i čak 13 unučadi.

Dragomir Karić je oženjen Hafom
Dragomir Karić je oženjen Hafomfoto: Printscreen/facebook/Bogoljub Karić

Hafina i Dragomirova ćerka je kao mlada činila polovinu benda “DnD” sa svojom sestrom Danom. Trenutno je u braku sa koreografom Ivanom Mileusnićem iz koga su dobili sina Maksima, a skoro i ćerku.

Danijela se pre par dana porodila
Danijela se pre par dana porodilafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre plesača, ona je bila u bračnoj zajednici sa nekadašnjim fudbalerom Nikolom Martaćem, sa kojim je dobila dvoje dece, ćerku Moniku i sina Filipa.

Naslednici imperije Karić su i Jugoslav i Simon Karić koji su više poznati po brakovima sa poznatim damama - Jugoslav je bio dugo sa Elenom Karaman, a SImon sa maneknkom Tamarom Nikolić

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Marjana i Zoran Karić godinama su, već po običaju starijih Karića, u skladnom braku iz koga imaju četvoro dece. Marjana važi za nekoga ko ima izvanredne kulinarske spospobnosti.

O Jefimiji Karić, ćerki Marjane i Zorana, se jako malo zna, ali ono što je poznato je da ima dvoje dece iz braka sa Sašom Radenkovićem, koji je pre nekoliko godina ranjen u jednoj kafani.

Njena sestra i bivša mis Jugoslavije se pre osam godina udala za crnogorskog ugostitelja Balšu Lješkara. I ona ima dvoje dece, a interesantno je da je Ana drugi put bila trudna u isto vreme kada i Dana Karić. Tada su sestre često pričale kako zajedno uživaju u blagoslovenom stanju.

Novak Đoković, Bogoljub Karić, Milanka Karić
foto: Privatna arhiva

Olivera je rođena sestra Sretena, Dragomira, Zorana i Bogoljuba, i u dugom i srećnom je braku, a ima po troje dece i unučadi. Imala je dosta poslovnih uspeha kao direktorka više kompanija u našoj zemlji.

Njena cerka Aleksandra Karić ima dvoje dece i jedna je od onih članova porodice koji ne vole da budu u medijima.

Gorica Karić je dobila blizance, a interesantno je da su se srećni roditelji odlučili za pomalo neobična imena za naše podneblje. Ćerka se zove Ana Aleksandra, a sin Bogdan Sreten.

Prema poslednjim informacijama do kojih je moguće doći vrednost imperije Bogoljuba Karića i njegove porodice procenjuju se na 940 miliona evra.

Bonus video:

01:05

MARKO BULAT ŠOKIRAO KADA SE POJAVIO NA ŽURCI U KOSTIMU FILMSKOG JUNAKA! Progovorio o neostvarenom snu koji je VEOMA neobičan!

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.