NASTAO MUK U STUDIJU, DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO URADIO? Poznati SRBIN rešio u emisiji da se OGOLI, KAKO JE SMEO?
Foto: Kurir printscreen

HIT

NASTAO MUK U STUDIJU, DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO URADIO? Poznati SRBIN rešio u emisiji da se OGOLI, KAKO JE SMEO?

Malo ko bi ovo smeo da uradi u javnosti

Objavljeno: 09:00h

Iako ime Marka Bulata asocira na kafanu i devedesete, ovaj pevač pored pevanja ima još jednu veliku pasiju - „Star Wars“. On je veliki fan filmova "Ratovi zvezda" što je pokazao i snimanjem spota u kom su svi kostimirani u junake iz ovog kultnog filma.

On je sada u emisiji rešio da ogoli duši i sve prisutne je iznenadio jednim neobičnim postupkom.

Budući da je to opšte poznato, Milica Stanimirović je u okviru svog segmenta u emisiji Divan show otkrila da se zapravo to najviše gugla o Marku, kao i da mnogi traže na internetu fotografije njegove kolekcije.

Milica i Gajić su bili iznenađeni
Milica i Gajić su bili iznenađenifoto: Kurir printscreen

- Imam jako puno te rekvizite iz Ratova zvezda. Uzimao sam i skuplje neke relikvije. Po par hiljada evra su koštale neki komadi kolekcionarski. To je bilo zato što sam imao tu želju koju verovatno nikada neću ostvariti zato što sam u tim godinama i deca su mala. Hteo sam da otvorim Star Wars kafić i da tu budu pokačene i te lutke i te kacige i plakati i kostimi koje sam kupio - rekao je Bulat i dodao:

1 / 4 Foto: Kurir printscreen

- I onda sam iskoristio kostim na jednoj žurci koju je Story organizovao. Ja sam došao u kostimu Darta Vejdera jedne od centralnih figura Star Wars sage. Tamo je za dres kod stajalo: glamurozno. Nema ništa glamuroznije od kostima Darta Vejdera. Ljudi su pomislili da sam pogrešno razumeo da je u pitanju maskembal. To mi je rekao jedan od kolega. Posle sam se presvukao u crno odelo.

01:05

MARKO BULAT ŠOKIRAO KADA SE POJAVIO NA ŽURCI U KOSTIMU FILMSKOG JUNAKA! Progovorio o neostvarenom snu koji je VEOMA neobičan!

Podsetimo, Bulat je za pesmu "31. vek" snimio spot koji je zamišljen kao vremeplov koji nas vodi 10 vekova unapred. Mnogi vole da kažu da je zo srpska verzija filma "Ratovi zvezda"

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:57

ĆIRU POTERAO MALER! ORKESTAR NA TEZGI ODBIO DA GA PRATI, A ONDA GA UHVATILA POLICIJA: Posle sam se pitao šta mi je to trebalo?!

(Espreso /M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.