KAO DEČAK OSTAO BEZ OCA, MAJCI DUGUJE SVE ŠTO DANAS IMA: O sestri počeo da vodi računa joj KAO DETE, veoma DIRLJIVO
Glumac, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NJENA PRIČA

KAO DEČAK OSTAO BEZ OCA, MAJCI DUGUJE SVE ŠTO DANAS IMA: O sestri počeo da vodi računa joj KAO DETE, veoma DIRLJIVO

Glumac je oduševio celu zemlju talentom

Objavljeno:

Jovan Jovanović, omiljeni glumac mlađe generacije, rođen je i odrastao u Trebinju.

Rano je ostao bez oca, pa je majka bila centralna figura njegovog detinjstva. Ipak, sestra Jovana Jovanovića zauzima posebno mesto u njegovom srcu.

- Majci dugujem sve ovo što sada živim. Verovala je čak i kad sam ja sam sumnjao. Sa njom delim sve svoje radosti i tuge – rekao je Jovan jednom prilikom za Hello!

Bez oca je ostao kad je imao samo pet godina.

- Verovatno me je to mnogo odredilo. Kad izgubite čvrst oslonac, a tako ste mali, svet za vas više nije isto mesto. Mislim da je tako bilo i sa mnom.

Ja sam imao pet i po, a sestra osam godina kada smo izgubili oca – ispričao je glumac u emisiji "Život u balansu: Razgovori sa dušom", na Blic TV.

Jovanova sestra Jelena, iako starija od brata, odrastala je pod njegovim okriljem.

- Moja Jeca je posebna osoba sa običnim potrebama. Toj formulaciji me je naučila komšinica Irina, koja je rekla da to nisu deca sa posebnim potrebama, nego posebna deca sa običnim potrebama.

- Oni, stvarno, imaju obične potrebe. Dovoljno je da im parkiraš neki kamion ljubavi, strpljenja i razumevanja. Njima će to biti dovoljno – otvorio je srce mladi umetnik, u emotivnoj ispovesti.

- Ona je za mene do moje osme godine bila starija sestra, a onda sam ja postao stariji brat. Već sa deset godina sam je pratio do škole, vodio računa da funkcionišemo dobro.

Nikad nisam imao neku barijeru ili stid, iako odrastaš u maloj sredini pa vidiš da neko drugačije gleda tvoju sestru i onda se postaviš zaštitnički – prisetio se Jovan.

Sestra Jovana Jovanovića bila je i ostala njegov ponos.

- Uvek sam bio radostan što je baš ona moja sestra. Mislim da su ljudi koji dele život sa takvom decom, takvim ljudima, privilegovani. To je nešto što te vraća na osnovne ljudske potrebe, na ljubav, radost, sve ono lepo...

- Moja profesija je takva da se dešava da nema posla, da sam ljut i gord, i nezahvalan. Ali, jedna šetnja sa njom u našoj ustanovljenoj ruti mi je dovoljna da se vratim jer shvatim šta je dovoljno za sreću i osmeh – jedna bratska patnja.

- Nešto na šta smo oguglali, nešto šta smo počeli da podrazumevamo, oni nikad neće početi da podrazumevaju – zaključio je glumac, koji nas je u proteklom periodu oduševio ulogom u filmu Čuvari formule.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hello/Milan Petrović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.