DRASTIČNO SMRŠAO ZBOG ULOGE U BJELOGRLIĆEVOM FILMU: Prepolovio se za kratko vreme, a sada sve OBJAVIO JAVNO
Jovan Jovanović i Branko Janković, Foto: Printscreen/Instagram/jovannjovanovic

KAKO JE MOGAO?

DRASTIČNO SMRŠAO ZBOG ULOGE U BJELOGRLIĆEVOM FILMU: Prepolovio se za kratko vreme, a sada sve OBJAVIO JAVNO

Branko Janković i Jovan Jovanović su objavili urnebesnu fotografiju sa snimanja filma "Čuvari formule"

Objavljeno:

FilmČuvari formule” oduševio je publiku i filmske kritičare širom Evrope, a mnogi ne znaju koliko su se pojedini glumci žrtvovali zarad uloga, među njima i mladi umetnik Jovan Jovanović.

Jovan je igrao jednog od tri studenta koji su ozračeni u institutu Vinča, gde se sprovodio tajni projekat. Smrtonosna doza zračenja značila je da je glumac morao da izgubi mnogo kilograma, kako bi uverljivo izgledao kao bolestan čovek.

- Krenuo sam sa 96 i završio sa 79 kilograma. Dva i po meseca je trajala borba da smršamo. Nakon zadnjih scena smo otišli na obilni doručak. Od tog trenutka nisam prestao da jedem. Sada imam 23 više nego na snimanju - otkrio je Jovanović pred beogradsku premijeru filma.

Sada je glumac na Instagramu objavio fotografiju tokom procesa mršavljenja, na kojoj je kost i koža, a mnoge je uspeo i da nasmeje jer je tako isušen, zagrlio kolege Branka Jankovića i Andriju Kuzmanovića, koji su u tom trenutku imali mnogo više kilograma od njega.

- Bane i Kuzma su preuzeli sve moje obroke tokom pripreme za “Čuvare formule” - poručio je Jovan, te otkrio da je fotka nastala u maju 2022. godine u Zvezdara teatru pre igranja predstave Osama kasaba u Nju Jorku.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.