KARLEUŠA JE GODINU I PO DANA KRILA PROBLEM: Istina o operaciji pevačice i postoperativnom oporavku!
Foto: Printscreen

Otkrivamo

KARLEUŠA JE GODINU I PO DANA KRILA PROBLEM: Istina o operaciji pevačice i postoperativnom oporavku!

Muzička diva Jelena Karleuša operisana je prošle nedelje i trenutno se oporavlja u svom domu na Dedinju
Objavljeno:

- Iako je pomenuti zdravstveni problem otkrila još pre godinu i po dana Jelenina želja je bila da o tome ne priča javno, a sve kako ne bi zabrinula ljude koji je vole. Takođe, dobro je poznato da nikada nije igrala na kartu žrtve, pa je javnost za operaciju saznala samo nekoliko dana pre nego što se ona i desila, nakon čega je JK potvrdila istinitost pomenutih informacija. Zbog nedostatka vremena i unapred zakazanih koncerata, američke turneje, snimanja, Jelena je morala da sačeka adekvatan termin kako bi mogla da ode na operaciju. Inače, narušeno zdravlje i ova operacija su bili najveći razlog zbog kog je Jelena prolongirala objavljivanje novih pesama. Želela je da pre promocije novih pesama, koje njena mnogobrojna publika očekuje već punih pet godina, bude u najboljem zdravstvenom stanju. Budući da je poznato da je sve svoje projekte do sada radila veoma temeljno i pažljivo, ima veliku želju da sve što će u bliskoj budućnosti predstaviti svojoj publici bude zaista spektakularno i neviđeno - otkriva izvor.

foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

Nakon operacije Jelena je dobila i veliku podršku od strane svojih brojnih kolega.

- Svakodnevno pristiže veliki broj poziva i poruka od strane mnogobrojnih kolega i kolegenica, na čelu sa ekipom sa kojom gotovo svakodnevno sarađuje u pomenutom muzičkom takmičenju. Svi joj pružaju veliku podršku i žele joj da se što pre oporavi - završava naš izvor.

Tragom ovih informacija kontaktirali smo pevačicinog producenta Zorana Birtaševića koji nam je potvrdio da njen oporavak protiče u najboljem mogućem redu.

- Jelena se trenutno oporavlja od operacije i sve protiče u najboljem redu. Očekujemo da će veoma brzo biti potpuno spremna da se vrati svim obavezama, ali i radu na svemu što već duže vreme priprema za njene fanove - rekao je Zoran.

Bonus video

DEČKO MILICE TODOROVIĆ MULTITALENAT: Oduševićete se kada čujete kako PEVA!

(Espreso.co.rs/Opera17)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.