PEVAČICA OTPUTOVALA U MEDINU PA OBJAVILA FOTKE: Život joj je priredio pravi PAKAO o kojem nije mogla ni da SANJA
Niada Bešlagić, Foto: Instagram printscreen/naidabeslagic_

detalji

PEVAČICA OTPUTOVALA U MEDINU PA OBJAVILA FOTKE: Život joj je priredio pravi PAKAO o kojem nije mogla ni da SANJA

Sada otputovala u Medinu i sve naježila novim oglašavanjem

Objavljeno:

Niada Bešlagić proslavila se učeščem u „Zvezdama Granda“ davne 2014. godine, nakon čega se povukla iz medija i posvetila porodičnom životu.

Tada nije ni sanjala da će pred njom biti najteža bitka, bitka za život. Ipak, Naida je uspela nedavno da pobedi karcinom, a sada, kako i sama kaže, svakog trenutka slavi život.

Bešlagićeva je sada sebi ostvarila veliku želju i otputovala u Medinu odakle se oglasila na društvenim mrežama.

-Prvi dan u Medini- poručila je pevačica ne skidajući osmeh sa lica, a potom objavila nekoliko fotografija iz Saudijske Arabije koje su izazvale lavinu komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, Naida je nedavno ogolila dušu za medije i do detalja opisala svoju borbu sa karcinomom koji joj je dijagnostikofan prošle godine.

-Imala sam predosećaj da nešto nije u redu, kao da me je Bog spremio na taj šok. U momentu saznanja sa mnom su bili moj suprug i njegova sestra– prisetila se pevačica, a potom otkrila šta joj je davalo najtežu snagu, ali i koji trenutak nikada neće zaboraviti.

-Volela sam da razgovaram sa ljudima koji vode iste bitke. Jako mi je značilo kada mogu da čujem i vidim pozitivan primer i pozitivan ishod cele borbe. To mi je davalo snagu. Šisanje moje duge kose, najteže mi je to palo jer u tom momentu se osećate bespomoćno i kao da vam neko prisilno trga iz života sve ono sto se vi-ispričala je Naida za Grand.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Grand/J.Jović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.