OGLASILA SE KOMŠINICA STANISLAVA KROFAKA: Otkrila kakav je on PRIVATNO, ovo je ISTINA o njegovoj vezi sa Mionom
Stanislav Krofak, Foto: Printscreen:instagram/_team.pantera_

RAZVEZALA JEZIK

OGLASILA SE KOMŠINICA STANISLAVA KROFAKA: Otkrila kakav je on PRIVATNO, ovo je ISTINA o njegovoj vezi sa Mionom

Od Stanislavovog ulaska, u Beloj kući su se pokrenule mnoge teme o odnosu Mione i Stanislava, ali i mnogi sukobi između Mione i Ša.

Objavljeno: 19:10h

U petak se u "Elitu" uselio Stanislav Krofak Pantera, bivši momak Mione Jovanović koja ga je javno prevarila sa Nenadom Aleksićem Ša.

Od Stanislavovog ulaska, u Beloj kući su se pokrenule mnoge teme o odnosu Mione i Stanislava, ali i mnogi sukobi između Mione i Ša.

Naime, kako je Ša ubeđen da Miona i dalje oseća nešto prema Stanislavu čim želi da popriča sa njim, on konstantno ulazi u sukobe sa njom, a njeno ponašanje ga dovodi do tačke pucanja. Međutim, kako se u Beloj kući svakodnevno polemiše o životu koji je Miona imala kraj Stanislava u Zagrebu, za koji ona tvrdi da joj nije odgovarao.

Komšije progovorile o Stanislavu Krofaku
Komšije progovorile o Stanislavu Krofakufoto: prentscreen/youtube/Zadruga

Tokom sinoćne emisije Miona je otkrila ko je više poštuje Ša ili Stanislav, te je napravila paralelu između njih, rekavši da su isti.

Tim povodom domaći mediji stupili su u kontakt sa komšinicom koja je živela u blizini Stanislava i Mione i tom prilikom nam otkrila kakav je njihov život bio.

Evo kakav je Stanislav Krofak privatno
Evo kakav je Stanislav Krofak privatnofoto: Printscreen:instagram/_team.pantera_

- Pre svega moram da kažem da je Stanislav jedan jako vredan i miran momak. On je sve radio za Mionu, kako bi ona bila srećna. Iskrena da budem, ono što ona priča u Eliti nema veze sa vezom, uvek je imala njegovu pažnju i uvek joj je priređivao iznenađenja kako bi bila srećna, ali njoj to očigledno nije bilo dovoljno. - rekla je njihova komšinica pa dodala:

- Mislim da je Miona mnogo pogrešila, Stanislav joj nikad nešto onako nije priređivao kao onaj Ša koji joj stalno skače po glavi. Devojka se upropastila kada je ušla u vezu sa njim, mada se nadam da će se opametiti, ali ne verujem da ima nade za pomirenje nje i Stanislava - dodala je ona.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Pink Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.