VELIKI ŠEF VAŽNIM PISMO UNEO PRAVU POMETNJU U BELU KUĆU: Stanislav i Ša u DIREKTNOM OKRŠAJU, evo o čemu se RADI
Nenad i Stanislav, Foto: Printscreen:instagram/_team.pantera_, Antonio Ahel/ATAImages

svi detalji

VELIKI ŠEF VAŽNIM PISMO UNEO PRAVU POMETNJU U BELU KUĆU: Stanislav i Ša u DIREKTNOM OKRŠAJU, evo o čemu se RADI

Veliki šef poslao je pismo takmičarima ,,Elite".

Objavljeno:

U najnovijem obrtu događaja u rijaliti programu "Elita 7", upravo je stiglo pismo na adresu Bele kuće. Ovonedeljni vođa Žana Omnia je preuzela pismo Velikog šefa i izgleda da će ova nedelja biti puna iznenađenja i preokreta.

- Draga Elito, vreme je za još jednu debatu. Tema današnje debate je posesivnost u vezi. U jednoj grupi će biti Bebica, Ša i Miljana i Anita a u drugoj Stanislav, Milena i Bojana. Vi se odlučite ko će biti za, a ko protiv. Moderator će biti Marko Đedović. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Mnogi se pitaju kako će Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak reagovati na ovo pismo, te mnogi smatraju da će se među njima odigrati ozbiljna drama. Podsetimo, Miona Jovanović prevarila je Stanislava sa Nenadom po njegovom ulasku u rijaliti.

Veliki šef poslao važno pismo u Elitu
Veliki šef poslao važno pismo u Elitufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Stanislav Krofak je nedavno ušao u rijaliti, vrlo spreman da se suoči sa Ša, pa su mnogi mišljenja da će reper vrlo brzo biti diskvalifikovan zbog sopstvene nemoći.

Ša je bio zgrožen onim što je Miona izgovorila, pa joj je odmah zapretio i stavio do znanja da neće istolerisati njihovu komunikaciju i da ne želi ni da čuje da mu se obratila, čak ni za osnovne stvari:

Miona i Ša se sve više svađaju otkako je Stanislav ušao u Elitu
Miona i Ša se sve više svađaju otkako je Stanislav ušao u Elitufoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Drugo je da imam kontakt, da blejim, a drugo su neke osnovne stvari. Meni je odmah bilo u glavi da li ima da jede, jer došao je iz druge države - rekla je Miona.

- Ti kao ništa, ništa, a ti pričaš. I onda ja ispadnem go*no, a ja stvarno nemam ništa loše da kažem. Zamisli da je neka tvoja došla i kao ja tu priđem da je pitam, glupost - rekla je Miona.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Republika/O.B. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.