INFLUENSERKA SLUPALA AUTO, A MOĆNI SRBIN JOJ ODMAH POSLAO NOVI NA ADRESU: Skup je kao ĐAVO, žive kao BOGOVI
Branko Babić, Foto: Youtube Printscreen/Biznis priče

POKLON

INFLUENSERKA SLUPALA AUTO, A MOĆNI SRBIN JOJ ODMAH POSLAO NOVI NA ADRESU: Skup je kao ĐAVO, žive kao BOGOVI

Branko Babić ne štedi kada je ona u pitanju, pogledajte samo kako je iznenadio svoju dragu

Objavljeno: 19:16h

Branko Babić, poznatiji kao "kralj obrva", nedavno je uplovio u emotivni odnos sa influenserkom Ivanom Slipčević, koja se na društvenim mrežama potpisuje kao "Tačkasta Mara".

Od tog momenta, nacija neprestano bruji o svakom njihovom potezu, a ovaj koji se upravo dogodio apsolutno je zaintrigirao sve.

Naime, na profilu pomenutog biznismena osvanula je prepiska sa njegovom dragom u kojoj mu se ona požalila jer je zakačila svoj automobil u saobraćaju.

1 / 4 Foto: Printscreen:instagram/tackasta_mara

"Baci to u smeće" - poručio je Branko mladoj Ivani, a samo nekoliko sati kasnije, na njenu adresu stigao je novi automobil marke "Mercedes" koji je papreno skup.

Svi sa nestrpljenjem očekuju Ivaninu reakciju, a sigurni smo da je blago rečeno, oduševljena poklonom.

Podsetimo, srpski biznismen Branko Babić ispričao je nedavno da je samo u prošloj godini imao 40 miliona prometa, kao i da poseduje stan čak i u Monaku.

Branko Babić otkrio je da njegovi počeci, sa druge strane nisu bili nimalo laki, ali i otkrio kako je probleme uspeo da prevaziđe.

- Uložio sam u svoj biznis 200 evra, zarađujem od 60 do 100.000 evra mesečno. Nemam nikakvo predznanje, nisam naročito pametan, znači može svako - zaključio je Babić u emisiji "Biznis Priče".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.