KO O ČEMU? VOJAŽ O BRESKVICI: Reper udario BAŠ NISKO, evo da li se sreo sa BIVŠOM
Vojaž, Foto: Espreso / Emilija Jovanović

objasnio

KO O ČEMU? VOJAŽ O BRESKVICI: Reper udario BAŠ NISKO, evo da li se sreo sa BIVŠOM

Digao Teya Doru u nebesa, pa spomenuo bivšu

Objavljeno: 18:03h

Drugog marta izabrana je predstavnica Srbije, Teya Dora sa pesmom "Ramonda", koja će se takmičiti ove godine na 68. "Pesmi za Evroviziju".

Na ovu temu govorila je i muzička zvezda, Mihailo Veruović Vojaž, koji je ovoga puta otkrio da je navijao za Teya Doru i njenu numeru "Ramonda", koja će ići u Malme u Švedsku.

Na samom početku, Vojaž je otkrio da se nije sreo sa bivšom devojkom, Anđelom Ignjatović Breskvicom, u avionu.

Vojaž o takmičenju na PZE
Vojaž o takmičenju na PZEfoto: M.M./ATAImages

- Ne, nismo se sreli u avionu...Ja sam njoj (Teya Dora) dao javno podršku, čestitao sam joj na uspehi i svaka joj čast i sa srećom na Evroviziji - rekao je Vojaž, a onda se osvrnuo na proteste koje su organizovali Breskvičini fanovi, kao i na buru koja se digla u javnosti oko "Pesme za Evroviziju":

- Ja imam svoje mišljenje i svako ima pravo na svoje mišljenje, to je neko muzičko takmičenje, po mom mišljenju. Isto koliko publika ima pravo da odlučuje, isto tako ima i žiri koji je stručan. Toliko godina funkcioniše ovo za Evroviziju, da je sada problem...Ta pesma "Gnezdo orlovo" je iz ekipe u kojoj ja radim, krivo mi je što nije otišla zbog toga što bi njima bilo drago, ali se meni lično sviđa više pesma "Ramonda" - rekao je Vojaž.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Mihailo je ovom prilikom otkrio da misli da svojim sposobnostima ne bi mogao da napravi uspeh na "Pesmi za Evroviziju".

- Ja ne mislim da svojim sposobnostima ne mogu da napravim veliki uspeh tamo i ne bih da se uplićem tamo gde ne mogu da budem najbolji - rekao je Vojaž, a onda se osvrnuo na devojku, koja trenutno nije sa njim, otkrivši da li je za Dan žena, osmog marta, iznenadio:

- Jesam, svaki dan je osmi mart za nju - rekao je on.

Bonus video:

02:42

PODRŽAO BIH KONCEPT SAMO DA JE DANICA CRNOGORČEVIĆ OTPEVALA Željko Vasić odgonetnuo: Breskvica ni ne peva takvu vrstu muzike

(Espreso/Premijera Pink/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.