OTAC REPERA PROGOVORIO O NJEGOVOJ VEZI SA MIONOM: Bez dlake na JEZIKU, Kiza neće da ćuti
Zoran Aleksić i Nenad Aleksić Ša, Foto: Instagram printscreen/nenadaleksicsha

progovorio

OTAC REPERA PROGOVORIO O NJEGOVOJ VEZI SA MIONOM: Bez dlake na JEZIKU, Kiza neće da ćuti

Kiza neće da ćuti, ima jasan stav

Objavljeno:

Aktuelnim učesnicima "Elite" i ljubavnom paru Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša više ništa nije isto, s obzirom na to da se u Belu kuću uselio Mionin bivši dečko Stanislav Krofak, koji se tom prilikom pri samom ulasku odmah suočio sa Aleksićem.

Naime, on se odmah suočio sa Aleksićem, te je tom prilikom poželeo da isteraju sve na čistac, s obzirom na to da je već mesecima unazad, Stanislav glavna tema njihovih sukoba, a milioni gledalaca netremice su gledali ovaj sukob.

Ša je odmah po dolasku u pušionicu zabranio Jovanovićevoj svaki kontakt sa Stanislavom, tj. ukoliko bude imala bilo kakav kontakt sa njim, pa čak i zajednički kadar, kako kaže, raskinuće. Ono što su gledaoci uspeli da isprate, a što očigledno reper nije uhvatio, jeste Mionin pogled i osmeh koji je uputila Stanislavu dok su sedeli za crnim stolom.

Kiza neće da ćuti, ima jasan stav
Kiza neće da ćuti, ima jasan stavfoto: Printscreeen/RTV Pink

S tim u vezi oglasio se Zoran Aleksić, poznatiji kao Kiza, otac Nenada Aleksića Ša, koji je prokomentarisao aktuelnu situaciju i dešavanje u "Eliti".

- Žao mi je što se sada mnogo uzdiže taj lik, a ponosan sam što se Nenad drži svog stava i što se sada vidi ko mu je tamo glumatao drugara. Sada je ovaj divan, meni je jedino bitno da Nenad ostane ovako odlučan i sa pravom nepoverljiv. Izvinjavam se, ali ovako mi nije okej da komentarišem. A za njihov opstanak vreme će brzo pokazati, prognozer nikada nisam bio - istakao je Kiza na samom početku razgovora, a na pitanje da li treba Ša da se izvini Stanislavu, kako je Krofak zahtevao, rekao je:

- Naravno da ne treba da se izvinjava, kada mu on to onako traži, a usput mu je napolju pretio - dodao je Kiza.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Za sam kraj, on je prokomentarisao i da li je zaista Nenadu lakše, kako kaže, što je Stanislav ušao u "Elitu" ili je to pak, njegova maska, na šta je Kiza istakao da je njegov sin uvek iskren, te i da ne razmišlja o svojim rekacijama i šta će ko da misli.

- Nenad je uvek iskren i njegove reakcije su takve da ne razmišlja šta će ko da misli, ne kalkuliše, sada se tako oseća i daj bože da ostane tako...I sve je sinoć jasno rekao, tako da se u potpunosti sa njim slažem - zaključio je Aleksić.

Bonus video:

00:31

Aco Pejović

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.