OGLASIO SE OTAC NENADA ALEKSIĆA ŠA: Progovorio o Mionim roditeljima, ono što je rekao se reperu NIKAKO NEĆE SVIDETI
Zoran Aleksić, Foto: Instagram printscreen/nenadaleksicsha

otvoriO dušu

OGLASIO SE OTAC NENADA ALEKSIĆA ŠA: Progovorio o Mionim roditeljima, ono što je rekao se reperu NIKAKO NEĆE SVIDETI

Zoran je bio bez dlake na jeziku i nije se libio da javno iskaže svoje viđenje situacije koja je svakim danom sve gora

Objavljeno:

Otac Nenada Aleksića Ša, Zoran Aleksić, progovorio je i reperovoj vezi sa dvedeset godina mlađom Mionom Jovanović.

Miona i Nenad su sinoć imali nikad burniju raspravu, a tom prilikom je nastao opšti haos na imanju. Zoran smatra da je Nenad ljubomoran i ističe da nema pravo rešenje problema.

- Vi znate Nešu, on je ljubomoran, ima kratak fitilj... Njihove svađe su mi nepotrebne, krenu ni iz čega i eskaliraju u nešto baš stresno i žao mi je zbog toga. Šta da radim kad je takav. Njih dvoje definitivno imaju emocije jedno prema drugom, ona mu odgovori, naravno da neće da ćuti, i onda izraste u sve ono. Posle, gledam, bude kao da ničega nije ni bilo. Nemam pravo rešenje, ni pravi komentar - počeo je priču Nenadov otac, koji je spomnuo i njegove sukobe sa Bebicom i Majom.

Zoran Aleksić o odnosu Ša i Mione
Zoran Aleksić o odnosu Ša i Mionefoto: Printscreeen/RTV Pink

- To je nepotrebno. Sa Bebicom je bio dobar, a od trenutka kada je on nešto rekao Mioni, tada su jedan drugom svašta rekli Maja ko Maja... Njih dvoje nikada nisu imali neke konflikte, ali to je njihova retorika. Ako hoćeš da nekoga povrediš, tačno se zna šta treba da mu kažeš. To što Neša ishitreno reaguje, stvarno mu ne treba, više šteti njemu nego nekome drugome. Da je za hospitalizaciju i lečenje, daleko od toga, to je uvreda. Uroš mu se nakačio na kičmu, stalno pominje bivšu ženu, jednu, drugu... A svi znaju da Neša ima kratak fitilj i da mu malo treba. Veća šteta za njega i njegov ugled. Neša je dobar dečko, dobra duša, ali zna na trenutak da se zapali i da kaže ono što misli i ne misli... Žao mi je zbog toga - rekao je Aleksić.

Zoran Aleksić misli da njegovog sina Mionini roditelji neće nikad prihvatiti
Zoran Aleksić misli da njegovog sina Mionini roditelji neće nikad prihvatitifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Zoran takođe smatra da Mionini roditelji nikada neće prihvatiti Nenada.

- Mislim da ih njeni neće prihvatiti, ni njihovu vezu, ni Nenada. Oni, ljudi, imaju pravo da kažu šta hoće, nikada ružnu reč protiv njih neću reći, niti imam šta da kažem, ni protiv Mione... Ona ima pravo da reaguje kako reaguje na to Nenadovo, ali mislim da njeni roditelji mog sina neće prihvatiti - zaključio je reperov otac za Pink.rs.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Pink/D.T. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.