ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA STIGLA U PORODILIŠTE: Sve je spremno za POROĐAJ, poslednje pripreme u TOKU
Mina Naumović i Ognjen Amidžić, Foto: Instagram printscreen/callmenaumi

srećno!

ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA STIGLA U PORODILIŠTE: Sve je spremno za POROĐAJ, poslednje pripreme u TOKU

Mina je spremna za porođaj

Objavljeno:

Mina Naumović, supruga voditelja Ognjena Amidžića, sinoć je stigla u bolnicu, a porođaj je predviđen u ranim jutarnjim satima, tvrde domaći mediji.

Navodno, voditelj je dovezao Minu u bolnicu, a njegova lepša polovina je spremna za porođaj.

Mina će na svet doneti devojčicu.

1 / 5 Foto: prentscreen/instagram/callmenaumi

Podsetimo, Ognjen i Mina venčali su se u tajnosti, daleko od medija i javnosti, u krugu najbližih, što je voditelj kasnije i potvrdio.

- Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to sto je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate (smeh). - rekao je Ognjen za "Blic".

- Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona - pisalo je nedavno Mininoj objavi.

Bonus video:

01:43

Kraj koncerta Dragane Mirković

(Espreso/Alo/Ana Sabotinovski/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.