ŠTA SE OVO DEŠAVA U ZADRUZI? TAKMIČARKA SPREMNA ZA HOSPITALIZACIJU: Iznesene ŠOK tvrdnje
Zadruga, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Vanredne mere

ŠTA SE OVO DEŠAVA U ZADRUZI? TAKMIČARKA SPREMNA ZA HOSPITALIZACIJU: Iznesene ŠOK tvrdnje

Isplivali potresni detalji, ovo je razlog

Objavljeno: 08:51h

Aktuelna učesnica "Elite", Bojana Pavlović, istakla je u toku emisije ''Gledanje snimaka'' da će krivično goniti roditelje svoje devojke Anđele Šparavalo, jer kako je istakla nije odgovorna zbog osude koju njena partnerka dobija od strane cimera i svoje porodice.

Podsećanja radi, nakon odgledanog video-priloga u emisiji, Pavlovićeva se obratila porodici Šparavalo, a onda poručila Anđelinoj mami da će pokrenuti tužbu protiv nje, te je optužbe Aleksandre Šparavalo klasifikovala kao klevetu.

- Nije mi baš tako prenela, ne intresuje me, neću puno ni komentarisati. Neka pričaju šta hoće, njena majka će biti tužena za onu klevetu, što je izmišljala da sam alkoholičar, da sam vršila nasilje nad bivšim devojakama. Videćemo se sigurno na sudu što se tiče tih stvari. Meni je jasno zašto oni ovo pričaju, ja imam tu razumevanja, naš odnos zavisi od nas, ne znam kome tu nešto nije jasno. Uradila je katastrofalne stvari, da postoji neka istina, postoji. Nikada je nisam nagovarala da priča neke stvari, ona sama ustane i priča laži, pa priča istinu. Ja sam neko ko je govorio da se ne zaje**ava sa tim stvarima - rekla je Bojana.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Za portal Pink.rs hitno se oglasila i Anđelina majka, Anđela Šparavalo, koja je bez dlake na jeziku prokomentarisala Bojaninu izjavu i dala sud o novonastaloj situaciji.

- Neka me tuži, slobodno. Ja ću nju svakako tužiti, ja sam to javno rekla. Ne interesuje me ta devojka. Meni je najbitnije da Anđela bude zdrava samo kad izađe Shvatila sam da moja ćerka radi sve pod Bojaninom prisilom. Tvrdim da će moja ćerka sve ono što je pričala demantovati, jer ni sama ne zna šta priča i govori. Niko ne može da sruši odnos mene i mog muža. Samo želim da kažem da je strašno to što laže. Anđela mora da prizna da neke stvari koje izgovara jednostavno nisu tačne. Plaši me kakvo će biti Anđelino staje kad je lupi realnost i shvati šta je sve pričala i izmišljala. Čim izađe vodim je kod psihijatra. Znam da Bojana truje njoj mozak ispod pokrivača. Anđela je u strahu, a to ne sme da prizna. Ona se plaši Bojane, to se vidi - kazala je Aleksandra.

Bonus video:

01:03

Slike Marija na kraju koncerta

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.