ŠTA SE ZAPRAVO OVDE DEŠAVA? O aferi "Radio Mileva" bruji cela ZEMLJA: Evo šta se SVE SAZNALO do sada o SKANDALU
Sve o tužbi Branislava Lečića protiv Anđele Jovanović, Foto: Zoran Jevtić, Petar Aleksić

NAJNOVIJE

ŠTA SE ZAPRAVO OVDE DEŠAVA? O aferi "Radio Mileva" bruji cela ZEMLJA: Evo šta se SVE SAZNALO do sada o SKANDALU

Evo šta se sve zna do sada o skandalu Branislava Lečića i Anđele Jovanović

Objavljeno:

Kao grom iz vedra neba pojavila se vest da je Branislav Lečić tužio svoju mlađu koleginicu Anđelu Jovanović, inače ćerku poznatog para Gagija Jovanovića i Branke Pujić.

Lečić u tužbi tereti mladu glumicu za povredu časti i ugleda i od nje traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara.

Anđela Jovanović potvrdila je da je glumac Branislav Lečić podneo tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

Branislav Lečić je tužio svoju mlađu koleginicu
Branislav Lečić je tužio svoju mlađu koleginicufoto: © ATA Images

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za „Blic“ Anđela Jovanović.

Anđela Jovanović je otkrila o čemu je reč
Anđela Jovanović je otkrila o čemu je rečfoto: © ATA Images, Nemanja Pančić

Ono što je sve zanimalo jeste koja je to scena koju je ona odbila.

Po pisanjima medija, Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za zlostavljanje. Umesto njega, kasnije je tu scenu odrigrao Irfan Mensur.

Traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara
Traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinarafoto: Zoran Jevtić, Petar Aleksić

Kao što smo već pisali, mnogobrojne javne ličnosti, među kojima je najviše glumaca, podržalo je javno glumicu Anđelu Jovanović, a među njima su: Mirjana Karanović, Milena Radulović, Milan Marić, M.ira, Andrija Milošević, Aleksandra Tomić, Viktor Savić, Severina, Petar Benčina, Miloš Timotijević, Borka Tomović, Anđelka Prpić, Anita Mančić, Nina Janković, Sloboda Mićalović...

Kada se pojavila vest o tužbi, oglasio se i sam Branislav.

- Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad - rekao je Lečić za "Informer" pa dodao:

Tvrdi da mu je uskratila pravo na rad
Tvrdi da mu je uskratila pravo na radfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će ubuduće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja.

Podsetimo, glumica Anđela Jovanović je inače ćerka glumačkog para Dragana Jovanovića i Branke Pujić. Ona je, baš kao i njeni roditelji, završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, a svoje postdiplomske studije nastavila je u Londonu u Engleskoj. Nedavno se pojavila objava da je upisala još jedan fakultet, ali još uvek nije poznato koji.

Rođena je 21. septembra 1992. godine u Beogradu, a publika ju je prvo upoznala u seriji "Vojna akademija". Srećno je udata za našeg sportistu Mihaila Dudaša, koji se danas oglasio i javno podržao svoju suprugu u ovom skandalu.

1 / 7 Foto: INSTAGRAM PRINTSCREEN/_BLEJZMODESTI

Bonus video:

02:55

ZAMALO NISAM UMRO NA SCENI! IZGUBIO SAM 9 KILA ZA 15 DANA Lečić otkrio NEOBIČAN RECEPT monaha iz Hilandara kojim leče ČAK I RAK!

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.