EVO ZBOG ČEGA JE BRANISLAV LEČIĆ TUŽIO KOLEGINICU ANĐELU JOVANOVIĆ: "Nema pravo to da radi"
Branislav Lečić, Foto: Zoran Jevtić, Petar Aleksić

idu na sud

EVO ZBOG ČEGA JE BRANISLAV LEČIĆ TUŽIO KOLEGINICU ANĐELU JOVANOVIĆ: "Nema pravo to da radi"

Oglasio se Branislav Lečić nakon što se saznalo da je tužio Anđelu Jovanović

Objavljeno: 20:47h

U javnosti je odjeknula vest da je Branislav Lečić tužio mlađu koleginicu Anđelu Jovanović, nakon što je odbila da glumi sa njim u istom kadru u seriji "Radio Mileva".

Lečić se sada oglasio, te otkrio nove detalje.

- Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad - rekao je Lečić za "Informer", pa nastavio:

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

- Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će ubuduće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja.

Podsetimo, Anđela je potvrdila da je dobila tužbu i rekla da je odbila da igra sa njim zbog "neprijatnog događaja iz prošlosti" koji je imala da njim, ali i zbog onoga zbog čega su glumca njene koleginice optuživale.

Lečić u tužbi tereti Anđelu Jovanović za povredu časti i ugleda i od nje traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara.

Bonus video:

01:51

BRANISLAV LEČIĆ OTVORENO O GLUMCIMA I FILMSKIM RADNICIMA: Ko preskače kvalitet i moral zbog para, to mu se i vraća! ŽIVE U ZABLUDI

(Espreso/24sedam/Nemanja Vujčić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.