REČI MARINE TUCAKOVIĆ ZAUVEK ĆE OSTATI U SEĆANJU BOBANU RAJOVIĆU: Dug je bio OGROMAN, a onda se desio PREOKRET
Boban Rajović, Foto: ATA IMAGES

detalji

REČI MARINE TUCAKOVIĆ ZAUVEK ĆE OSTATI U SEĆANJU BOBANU RAJOVIĆU: Dug je bio OGROMAN, a onda se desio PREOKRET

Boban bio skeptičan zbog teksta megahita, a ovako ga je ubedila Marina Tucaković

Objavljeno:

Pesma "Usne boje vina" Bobanu Rajoviću je promenila život!

Zbog tog velikog hita sve je krenulo nabolje u njegovoj karijeri, ali kad je prvi put čuo tekst te numere bio je skeptičan. Pevač se prisetio svoje reakcije dok mu je pokojna Marina Tucaković čitala stihove o šimširima i otrovnoj lozi.

- Sećam se, ja sam pevao u Švajcarskoj i tada me Željko Samardžić sreo na aerodromu. Kaže on meni da je čuo moju pesmu "Provokacija" jer se svuda pušta i savetuje me da moram da zovem "mamu", kako smo svi zvali Marinu Tucaković. Čim sam sleteo u Beograd, ja zovem Romarija, koji je tada sarađivao s Marinom, da mi on uradi melodiju. Rekao sam mu, odlično se sećam, ovako. "Romario, ako mi uradiš hit, možeš da mi promeniš život." On me zove posle dva, tri meseca i kaže: "Menjam ti život." Nisam verovao u to, ali sam odmah prvim letom došao u Beograd i pravo kod njega. Čim sam čuo melodiju za "Usne boje vina", ja sam izvadio CD iz plejera i stavio ga u džep, znao sam da je to hit. Onda sam čekao Marinu da napiše tekst, jedno tri meseca - kazao je Boban za Kurir, pa nastavio:

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Više sam bio i nestrpljiv i zovem je jedan dan, a ona kaže: "Pa imam ja to već, fale mi još dve-tri rečenice. Ajde, dođi." I ja dođem, ona pusti melodiju i peva: "Hej, ljepotice, glavu gore, gledaj pravo, u oblake, u šimšire, ne gledaj u mene samo." Kad je rekla šimširi, ja pojma nemam ni šta su šimširi, iskren sam. Pa onda dalje peva: "Otrovna je moja loza, uvenućeš ko mimoza." Uh, bokte, ja sam tada bio malo skeptik, a ona kaže: "Nemaš ti pojma, samo ti pevaj ovo i ne sekiraj se, to je hit". I kome god sam posle pusto da čuje pesmu, svi su isto rekli. Kad je pesma izašla, to je odjednom stvarno eksplodiralo i život mi se promenio. Reći ću ti samo da sam, dok je rađena pesma "Usne boje vina", jedan dan seo i izračunao koliko sam ukupno dužan para. Dug je bio 160.000 evra prema raznim ljudima, prijateljima, poznanicima... - prisetio se Rajović.

Marina je oduvek imala njuh za hit
Marina je oduvek imala njuh za hitfoto: Luka Šarac

Bonus video:

05:53

Boban Rajović promocija novog dueta, izjava

(Espreso/Kurir/Aleksandar Panić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.