VANJA IGNJATOVIĆ OTKRILA KAKO SE OSEĆA NAKON RAZVODA: Evo kako je sve proteklo, jedno NIJE OČEKIVALA
Vanja Ignjatović, Foto: prentscreen/instagram/vanjaignjatovic14

rekla je sledeće

VANJA IGNJATOVIĆ OTKRILA KAKO SE OSEĆA NAKON RAZVODA: Evo kako je sve proteklo, jedno NIJE OČEKIVALA

Par je bio u braku svega nekoliko meseci

Objavljeno: 11:40h

Vanja Ignjatović zvanično se razvela od Nenada Aleksića Ša, a sada je otkrila kako se oseća posle svega.

- Konačno sam slobodna. Sporazumo smo se razveli, nije bilo potrebe za pomirenjem, niti da se to uopšte održi - rekla je na početku tiktokerka i dodala da je njen susret sa Aleksićem dobro prošao. Reper je izašao iz "Elite" kako bi potpisao papire za razvod.

- Nenad se pojavio na suđenju. Videli smo se ispred sudnice. Iskreno, nisam očekivala, ali korektan odnos, za promenu. Dala sam mu neke savete, i dogovorili smo se da ne pominjemo više jedno drugo. Iskreno se nadam da će tako i biti - istakla je ona, i odgovorila na pitanje da li će sada pažljivije birati partnere.

- Nenad je prvi potpisao, zatim i ja. Nije baš prijatno, bili smo zajedno, ali dobro je prošlo. Kad smo se sreli na sudu vratilo se sve. Gledali smo skoro i našu svadbu na televiziji. Sada ću definitivno više obraćati pažnju na buduće partnere. - rekla je Vanja.

Ona je otkrila i koliko je teško da se sve loše stvari zaborave:

- Nije toliko teško, on je ušao u taj rijaliti, ja sam malo ohladila glavu. Nije prijatno o tome da razmišljam, bitno je da sam danas okrenula novi list. Okrenuta sam ka svom detetu i ka sebi.

Vanja priznaje da nije toliko aktivna na društvenoj mreži Tiktok.

- U poslednje vreme nisam toliko aktivna jer sam imala ovo oko razvoda i mnogo manje vremena. Kad sam na Tiktoku može da se zaradi lepo - ispričala je Vanja za Hype.

Podsetimo, par je bio u braku svega nekoliko meseci. U rijalitiju "Elita", reper je ispričao razne navode o njegovom odnosu sa tiktokerkom.

Vanja mu nije ostala dužna, pa je govorila o njegovoj velikoj ljubomori koju je ispoljavao, ali i o tome da je izgubila dete.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam/Vladan Mišić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.