NAKON OPTUŽBI BAKIJA B3 OGLASIO SE HUSO ALIJEVIĆ: Otkrio zbog ČEGA se denser NALJUTI NA NJEGA, ovo je ISTINA
Husein Alijević, Foto: Mondo/Stefan Stojanović

SVI DETALJI

NAKON OPTUŽBI BAKIJA B3 OGLASIO SE HUSO ALIJEVIĆ: Otkrio zbog ČEGA se denser NALJUTI NA NJEGA, ovo je ISTINA

"Da, jeste on zaslužan što su mene pozvali, preko njega je Dedović dobio moj broj, ali Baki nije mogao da se strpi, da mu objasnim sve." rekao je Huso

Objavljeno:

Husein Alijević, poznatiji kao Husa Bit Strit odgovorio je Bakiju B3 koji se razbesneo što mu se kolega ne javlja nakon što mu je na neki način pomogao da dobije ulogu u filmu "Nedelja".

Član familije Đogani prvo je odbio da igra Džeja u ovom ostvarenju, pa je prosledio Husin broj telefona, a Alijević mu se nije zahvalio zbog toga, kao ni nabavio karte za premijeru filma, zbog čega je Baki uvređen. Husein se ipak ne ljuti zbog njegovih reči, pa je u razgovoru rekao nešto više.

- Baki je moj drug i brat. On je tako odreagovao jer očito ne shvata u kakvoj sam situaciji. Tražio mi je kartu, ja nisam stigao ni da mu odgovorim, baš sam u gužvi. Hteo sam da mu javim da će biti za njega, međutim sve karte za premijeru su već otišle, ja ni nemam više da ih podelim, a u Banjaluci gde Baki živi, ne mogu da se nabave - započeo je Husein pa nastavio.

Baki B3 ljuta na Huseina Alijevića
Baki B3 ljuta na Huseina Alijevićafoto: Printscreen Pink Tv

- Da, jeste on zaslužan što su mene pozvali, preko njega je Dedović dobio moj broj, ali Baki nije mogao da se strpi, da mu objasnim sve. Razumem zašto se ljuti, možda bih se i ja naljutio, ali smatram da je ishitreno reagovao. Ipak, ne ljutim na njega. Ponavljam, Baki je moj brat, a braća se povremeno i posvađaju - izjavio je Husa.

Husein Alijević odgovorio Bakiju B3
Husein Alijević odgovorio Bakiju B3foto: Mondo/Stefan Stojanović

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam/Vladan Mišić Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.